Najjaca/najslabija karika u lancu?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Najjaca/najslabija karika u lancu?
Bitno je da ti razumes 

Uz šolju kafe, ili uz juhu na terasi koja ima pogled na neko od mediteranskih mora?Milanares wrote: Nije na vama da mene razumete..Uzivajte.

MUzzY wrote:Bitno je da ti razumes

Mislio sam, uzivajte u samotrolovanju sopstvene teme posvecene pronalazenju jakih i slabih karika u lancu a sve usko usmereno omiljenim vam mikro podzanrovima heavy zvuka.
Uzivajte dalje i u nadmudrivanju i prozivanju ikoga ko bi dao i mini sugestiju za mozda malo siri pogled te eventualno trazenje recenih karika van samog lanca opreme a u smeru stav>namera>realizacija ili vec nekim drugim redosledom.
Uzivajte u neznanju koliko je to presiroko za vas.
Uzivajte u redjanju preproduciranih klipova umeshnih teshkasha koje slepo treba slediti i zagledati im u detalje opreme od vrste trzalice do brenda znojnice.
Uzivajte, onako kako vam i prilici.
Kao traktoristi bez cizama na kisni dan.
Uzivajte dalje i u nadmudrivanju i prozivanju ikoga ko bi dao i mini sugestiju za mozda malo siri pogled te eventualno trazenje recenih karika van samog lanca opreme a u smeru stav>namera>realizacija ili vec nekim drugim redosledom.
Uzivajte u redjanju preproduciranih klipova umeshnih teshkasha koje slepo treba slediti i zagledati im u detalje opreme od vrste trzalice do brenda znojnice.
+1Milanares wrote:Mislio sam, uzivajte u samotrolovanju sopstvene teme posvecene pronalazenju jakih i slabih karika u lancu a sve usko usmereno omiljenim vam mikro podzanrovima heavy zvuka.
mora da se uvede "thank you" dugme na forumu
- DrGreenthumb
- MF veteran
Druze, ko ti je srusio sneska?Milanares wrote:Mislio sam, uzivajte u samotrolovanju sopstvene teme posvecene pronalazenju jakih i slabih karika u lancu a sve usko usmereno omiljenim vam mikro podzanrovima heavy zvuka.
Msm, to each his own. Ak ne volis ovu vrstu muzike (a tema je otisla u tom pravcu) preskocis raspravu a postavis novu temu gde se raspravlja o onoj koju ti volis/slusas. Mozda je stvarno mnogo bitna vrsta brenda znojnice u miRko podzanru heavy zvuka koji covek koji je napravio temu voli, i za koju i pita? Ili mislis da svuda vaze ista "pravila"? Da li uopste postoje?
Zamalo da ga ozbiljno shvatim. A onda sam primetio da nije dao ni jedan konstruktivan savet, kamo li primer. Zanr ne nebitan. Dobar ton - jeste. Zato ne volim fuzz
kill it with fire!!! 

Kao heavy metal traktoristi?Milanares wrote:Mislio sam, uzivajte
Uzivajte
Uzivajte
Uzivajte
Kao traktoristi
[youtube]8_PO_d-SPe0&feature=related[/youtube]
[youtube]uADoQoDfcNU&feature=related[/youtube]
[youtube]uADoQoDfcNU&feature=related[/youtube]
- DrGreenthumb
- MF veteran
Damn, this shit scary!
Al kad videh heavy metal Strat-a, horror film
Brrrrrrrrrrrrr

Al kad videh heavy metal Strat-a, horror film

Brrrrrrrrrrrrr

of kors, jako je bitno sve redom da je valjanog kvaliteta trza>zice>magnet>djitra>kabl>pedale>patch kablici>pojacalo(kombo, trandza, lampash)>mic/line>mixeta>razglas
ako je ishta od ovog bash loshe, smetace. ali poenta je ono sto stoji ispred ovog niza i ono sto je neposredno iza.
skill ti je bitan a i stamina, al' kojom srcanoscu izvodis kompoziciju, koliko dajesh sebe kroz navedeni lanac i shta na kraju krajeva emitujesh to je ono shto ce ostaviti utisak na auditorij(um).
ok, ko se jako znoji, moze i znojnica, nema veze, mada meni mnogo draze peshkirche oko vrata.
ako je ishta od ovog bash loshe, smetace. ali poenta je ono sto stoji ispred ovog niza i ono sto je neposredno iza.
skill ti je bitan a i stamina, al' kojom srcanoscu izvodis kompoziciju, koliko dajesh sebe kroz navedeni lanac i shta na kraju krajeva emitujesh to je ono shto ce ostaviti utisak na auditorij(um).
ok, ko se jako znoji, moze i znojnica, nema veze, mada meni mnogo draze peshkirche oko vrata.
@Milanares:
Primer br1. - Nezimerno dosana numera koja se zove Simfonija iz razloga koji je poznat samo kompozitoru. Ceo sat potpuno iste emocije, postpuno iste kakofonije i silovanje misli. Po mom misljenju...
Primer br.2- Sta je bila svrha ovog primera? Energija ritam sekcije ili gitarsko blato u pozadini?
Primer br.3 - Ti si nesto pricao o nizim stimovima bese? ... Plus, mogli su maaalko da se dostimaju. I da smanje kolicinu distorzije cisto da razaznam bar 1 ton.
Primer br.4 - Izuetno zanimljivo
Dobar primer necega sto sam hteo kasnije da spomenem a to je uticaj harmnoskog toka numere na subjektivan utisak o "tezini" i "moci" nekog zvuka (u slucaju ove teme - gitarskog).
Primer br1. - Nezimerno dosana numera koja se zove Simfonija iz razloga koji je poznat samo kompozitoru. Ceo sat potpuno iste emocije, postpuno iste kakofonije i silovanje misli. Po mom misljenju...
Primer br.2- Sta je bila svrha ovog primera? Energija ritam sekcije ili gitarsko blato u pozadini?
Primer br.3 - Ti si nesto pricao o nizim stimovima bese? ... Plus, mogli su maaalko da se dostimaju. I da smanje kolicinu distorzije cisto da razaznam bar 1 ton.
Primer br.4 - Izuetno zanimljivo

eto 1 od 4.
dakle, pao sam prof. Muzzy?
videcu za sledeci rok da spremim nesto konkretnije i manje emotiv...ovaj intenz...ovaj dosadno
gitarsko blato? pa to je iz publike profesore tako, sta da mu radimo?
potrudicu se ubuduce da se bolje vide tigrasti flame topovi i brilijantno ispolirani humbuckeri, te da post-produkcijski tim marljivije ispegla snimak, makar bio i live i sa youtubea.
HA! ali niko ne moze da nadmasi CHAK-CHAK-CHAK-CHAKACHAKACHAK!!!!
Posle California albuma, heavy muzika kao 1 zanr i jedna subkultura prestaje da gubi smisao i nema tih modnih stilista ni amp endorsemenata sa bilo kim, od Mese do Engla koji ce tu pricu da vrate u prosli vek!
dakle, pao sam prof. Muzzy?
videcu za sledeci rok da spremim nesto konkretnije i manje emotiv...ovaj intenz...ovaj dosadno
gitarsko blato? pa to je iz publike profesore tako, sta da mu radimo?
potrudicu se ubuduce da se bolje vide tigrasti flame topovi i brilijantno ispolirani humbuckeri, te da post-produkcijski tim marljivije ispegla snimak, makar bio i live i sa youtubea.
HA! ali niko ne moze da nadmasi CHAK-CHAK-CHAK-CHAKACHAKACHAK!!!!
Posle California albuma, heavy muzika kao 1 zanr i jedna subkultura prestaje da gubi smisao i nema tih modnih stilista ni amp endorsemenata sa bilo kim, od Mese do Engla koji ce tu pricu da vrate u prosli vek!
Ti mora da ne voliš fuzz?MUzzY wrote:@Milanares:
Primer br.4 - Izuetno zanimljivoDobar primer necega sto sam hteo kasnije da spomenem a to je uticaj harmnoskog toka numere na subjektivan utisak o "tezini" i "moci" nekog zvuka (u slucaju ove teme - gitarskog).