Digitech RP-355 vs. Boss ME-25
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Digitech RP-355 vs. Boss ME-25
Treba mi multi-efektni procesor. Sviram metal. Treba mi procesor koji ima razuman kvalitet ( ako ga zgazim malo jace da ne pukne), da je laksi za koriscenje na svirkama i da ima dovoljno jaku distorziju ( tj. ako na pojacalu imam klin a ukljucim distorziju na pedali , da nemoram da dodajem gain na pojacalu da bih dobio metal ton xD). Ljudi, pomagajte xD. Sta bih trebao da uzmem ?
Re: Digitech RP-355 vs. Boss ME-25
Oko riknjavanja.. ja imam plasticni Zoom 3030... jos uvek radi, bez problema....
oko koriscenja.. Digitech RP355...
oko distorzije.. PO meni RP355..
glas razuma... ako imas pojacalo, kupi jednu doooobru pedalu ako ti ne trebaju efekti... i pitaj si .... znas-vec-sta...
a ako ti pojacalo ima dobar dist. onda kupi jedan footswitch i ...pitaj si tjosku...
sve u svemu, i RP i ME su dobri pocesori, s tim da RP ima mnogo vise mogucnosti... koje doduse mozda tebi nece ni trebati, ali.. nek si ima.
oko koriscenja.. Digitech RP355...
oko distorzije.. PO meni RP355..
glas razuma... ako imas pojacalo, kupi jednu doooobru pedalu ako ti ne trebaju efekti... i pitaj si .... znas-vec-sta...
a ako ti pojacalo ima dobar dist. onda kupi jedan footswitch i ...pitaj si tjosku...
sve u svemu, i RP i ME su dobri pocesori, s tim da RP ima mnogo vise mogucnosti... koje doduse mozda tebi nece ni trebati, ali.. nek si ima.
koje pojacalo i gitaru imas?
- mislim_stvarno
ja imam rp350 (95% isti procesor kao rp355), ranije sam radio svirke sa njim, dist mu je bio upotrebljiv, nista spektakularno, ali nije bio los.
Inace, slazem se sa dekijem, ako vec imas pojacalo, ako mu je dist dobar nadji footswitch. Ako nema dist, a samo ti je on potreban, kupi pedalu. PRoecesore uzimaj ako ti treba vise efekata a na budzetu si. (nema se para da se pljune za wah dist od deley i chorus od jednom).
Jos dve stvari,
razmotri line6 procesore, trebalo bi da imaju dobre farbe.
vidi da uzmes polovno, rp350 mozes i za ispod 100e da uzmes (rp355 jedino ima looper, a 350 nema)
Inace, slazem se sa dekijem, ako vec imas pojacalo, ako mu je dist dobar nadji footswitch. Ako nema dist, a samo ti je on potreban, kupi pedalu. PRoecesore uzimaj ako ti treba vise efekata a na budzetu si. (nema se para da se pljune za wah dist od deley i chorus od jednom).
Jos dve stvari,
razmotri line6 procesore, trebalo bi da imaju dobre farbe.
vidi da uzmes polovno, rp350 mozes i za ispod 100e da uzmes (rp355 jedino ima looper, a 350 nema)
-
Imam Vox vt 15 , sranje distorzija xD