Još Malo O Yamaha Pacificama 012 i 112
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Chord-Master
- MF veteran
Re: Još Malo O Yamaha Pacificama 012 i 112
Ako nije velika razlika u ceni i ako postoji mogucnost da u dogledno vreme skupis jos novca, onda se bolje strpi i kupi 112-icu, jer bi moglo posle da ti bude zao zbog toga sto nisi jos malo skupio i kupio bolju gitaru... uglavnom je tako kada se instrument kupuje "hitno".
Sacekaj jos malo, nece oni zatvoriti prodavnicu sutra!Nikada n e r a d i nista nabrzaka!
Kupi bolje za svoje pare!
Kupi bolje za svoje pare!
Meni se Pacifice uopste ne dopadaju po izgledu. Uporedjivao sam Pacificu i Squier u prodavnici, iSquier je mnogo lepsa. A i nikada ne bih kupio Yamihinu kopiju stratocastera.
Verovatno zato sto nikad nisi probao redovno yamahinu kopiju strata...Fruch wrote:Meni se Pacifice uopste ne dopadaju po izgledu. Uporedjivao sam Pacificu i Squier u prodavnici, iSquier je mnogo lepsa. A i nikada ne bih kupio Yamihinu kopiju stratocastera.

- sirac-šunka
- vragolan
E pa kad si nas sve lepo ispitao za misljenje, sta je bolje i zasto, ima da lepo sacekas i kupis 112

U redu, u redu strpicu se. Ali nemate pojma koliko me ova akustara smara, ma ubija. 
Poslao sam mail lyric_nesto shopu. Rekli su mi da je cena 112-ce 275evra, a neko mi je od vas poslao da kosta oko 220evra. AUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Poslao sam mail lyric_nesto shopu. Rekli su mi da je cena 112-ce 275evra, a neko mi je od vas poslao da kosta oko 220evra. AUUUUUUUUUUUUUUUUUU

- Rocket Roll
Pa nisi valjda mislio da sve cene držimo u glavi?
Pa to... A i rekao sam ti Goja da vidis u stringeru.Rocket Roll wrote:Pa nisi valjda mislio da sve cene držimo u glavi?
- Chord-Master
- MF veteran
Goja wrote:Poslao sam mail lyric_nesto shopu
Da ne mislis mozda na Lyra Style?
ma daChord-Master wrote:Goja wrote:Poslao sam mail lyric_nesto shopu
Da ne mislis mozda na Lyra Style?
Mene je u istoj prodavnici u Nišu, znači Lyra-Style, prošlog septembra Yamaha Pacifica 112 OVS koštala tačno 250 evra i to specijalno naručena za mene iz Nemačke (odatle valjda nabavljaju robu). Bila je jedna u prodavnici ali sam pored solidne gitare hteo da zadovoljim i estetski deo, tako da sam izabrao OVS (Old Violin Sunburst).
Ima slika moje gitare na nekoj od tema. Preporučujem, za te pare fenomenalna je.
Ima slika moje gitare na nekoj od tema. Preporučujem, za te pare fenomenalna je.

Ima slika moje gitare
Care ajde je posalji i na ovaj forum da je ne trazim. Mislim trazio bi je sigurno sat vremena!!!
Aj molim te, a i nerazumem sta ti to znaci old violin sunburst, ako hoces pojasni!!!
Care ajde je posalji i na ovaj forum da je ne trazim. Mislim trazio bi je sigurno sat vremena!!!
Aj molim te, a i nerazumem sta ti to znaci old violin sunburst, ako hoces pojasni!!!
opaaaaaa super izgleda.
ajoj kad ce vise 1. jun da matorci dobiju platu pa da je vise kupim. Nemogu vise da je gledam
ajoj kad ce vise 1. jun da matorci dobiju platu pa da je vise kupim. Nemogu vise da je gledam