Saveti Povodom Kupovine Električne Gitare
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- rockozaurus
Re: Saveti Povodom Kupovine Električne Gitare
Cestitke i od mene!Najbolji moguci izbor u tvom slucaju.Inace,predlazem ti da sada,jeli,kada si gordi vlasnik ove lepotice, otvoris jednu temu za stalak i jednu posebno za kofer... 

Verovatno greškom stoji kod akustičnih, ovaj je za akustaru, identičan je, samo ima duže ''krake'' na koje stavljaš gitaru.Revolver wrote:Ma ne mislim ja a sad stlak treba da izdrzi zemljotres, samo da je stabilan sam to sebi, to mi je vazno.A ovaj stalak im stoji u odeljku za akusticne? vrv neki tip, ne znam. A to za kabl sam mislio da nije preblizu podu, pa se kabl krivi pod ostrim uglom, ovako nekako: L Msm, ja ni ne znam, jel vi vadite kabl iz gitara kad iz stavljate na stalak? Ne mslim ja da je cuvam tu, cito kada trebam da je odlozim u toku sviranja.
@Kristijan Sad nemam vremena za epopeju, potreban mi je kofer sto pre.
@umar Haha, i prezadovoljan.
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/201 ... es-GS401B/
Inače, imam i taj, i prezadovoljan sam, akustara super stabilno stoji na njemu.
Kao što već rekoh, NEMA PROBLEMA sa kabelom priključenim u gitaru dok stoji na stalku, ne dodiruje pod.
Znači, odeš u radnju, tražiš ovaj stalak http://www.mitrosmusic.com/proizvod/201 ... es-GS402B/, uzmeš neku gitaru LP tipa, ubodeš kabel, probaš na licu mesta ako mi ne veruješ i kraj priče.

Yep, stvarno jeste. Nece biti potrebe za to. Za stalak sdam vec odlucio izgleda, jos samo kofer.rockozaurus wrote:Cestitke i od mene!Najbolji moguci izbor u tvom slucaju.Inace,predlazem ti da sada,jeli,kada si gordi vlasnik ove lepotice, otvoris jednu temu za stalak i jednu posebno za kofer...
@Baba Sim Znaci moze i za les paul bez problema? Jednio, ovo je custom, malo teza gitara, ali ne verujem da ce to biti problem.
Može bez problema.
Odlicno! Cim resim ovo za kofer, ici cu i to da vidim!Plus, nije ni skupa.Baba Slim wrote:Može bez problema.
Jel vredi dati 12 ipo iljada na kofer za gitaru od 43 iljade? Nasao sam neki deluks u Music Tradeu, ima i combination lock.
Ma daj -.-
ako ti stvarno ukradu gitaru, mislim da ce im otkljucavanje kofera biti najmanja briga. Lepo otvori oglase, imas gomilu kofera za 50-80e, bacanje para je da 25% vrednosti gitare das na kofer
ako ti stvarno ukradu gitaru, mislim da ce im otkljucavanje kofera biti najmanja briga. Lepo otvori oglase, imas gomilu kofera za 50-80e, bacanje para je da 25% vrednosti gitare das na kofer
Ma nije zbog toga prvenstveno, (brafe sa sifrom) nego je vrv dobar po gitaru. Ne znam kolka je razlika u kvalitetu izmedju onih od 8 i ovog, ali bi da zastitim gitaru sto bolje. Ako je lok jedina razlika, onda, naravno, ne vredi. A problem je sto mi treba kofer striktno za LP, ne mogu one univerzalne, aj, videcu na Kupujem prodaem.theTrooper wrote:Ma daj -.-
Uf, nemaju kofer Turci. Ali nasao sam ovo, bas je kul: http://www.kupujemprodajem.com/Zumbalic ... id=8936599