Okrugle metalne kutije kao za FF, ima li negde?

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
bancika

Okrugle metalne kutije kao za FF, ima li negde?

Post by bancika » 03 Jul 2012, 14:52

bilo bi idealno da su 10ak cm u precniku, original su previse velike...napravio bih onaj bonamassa fuzz, pa bi bilo cool da nadjem neku odkruglu kutiju samo manju i mozda da je bakrisem za dodatni mojo :) Mozda bi neki poklopac za vodovodnu cev zavrsio posao :roll:
Pozdrav,
Bane

guv'nor

Re: Okrugle metalne kutije kao za FF, ima li negde?

Post by guv'nor » 03 Jul 2012, 15:53

Ko zna sta bi sve moglo da radi...?
Upravo sam pregledao sta ima od ratkapni u slikama - nista :) , mislim da bi ovo mozda dobro sljakalo (ako nije previse tesko i puno iznutra)
http://www.kupujemprodajem.com/Mikrofon ... d=12547982
Nisam uspeo da nadjem fotku pedale koju je lik odradio u hammond kucistu, ali sa istom farbom i gumom kao original FF, ali sam iskopao ovo sto podseca mada je malo aljkavije odradjeno (spolja, crevca su FTW)
Image
Npr meni je to skroz ok fora ako vec zelis da pobegnes od glomaznosti originala, a da ostanes u toj kozmetici. :)
Inace, ti bar mozes da zemas prazna oridjidji kucista za sicu - cepaj ili to, pa da ostane nezgrapno kao prava stvar, ili nesto ovako kao na slici gore. :ziveli:

sl0e

Post by sl0e » 03 Jul 2012, 16:10

Najbolje da pitas momka iz PETMK da vidis da li bi mogao da ti napravi kutiju. Koliko sam se interesovao ranije, ljudi su uglavnom sami pravili, ili su kupovali originalni Danlopov replejsment koji je ~$60.
Mozda ne bi bilo lose pogledati u prodavnicama hardvera ako ima onih kruznih kutija kao za alarm, ili za dvorisno osvetljenje ili nesto slicno, mada kontam da bi to morao modifikovati dosta.

bancika

Post by bancika » 03 Jul 2012, 16:19

petmk je super, ali mislim da oni samo savijaju lim. Ove se prave valjda kao serpe, mora da se razvuce u oblik.

Nije strasno ako ne nadjem, imam jednu vec farbanu i busenu hammond B size koja bi dobro dosla.

kwiss

Post by kwiss » 03 Jul 2012, 16:43

bancika wrote:bilo bi idealno da su 10ak cm u precniku, original su previse velike...napravio bih onaj bonamassa fuzz, pa bi bilo cool da nadjem neku odkruglu kutiju samo manju i mozda da je bakrisem za dodatni mojo :) Mozda bi neki poklopac za vodovodnu cev zavrsio posao :roll:
Pozdrav,
Bane
Postoje prohromske rozetne sa sa otvorom u sredini ili bez.Kalotnog su oblika,svih prečnika i debljina.Skoro sam kupovao za auspuhe,prečnika 100mm i debljine 1,5mm,cena oko 250din po komadu :ziveli:

bancika

Post by bancika » 03 Jul 2012, 17:11

gde to ima? :)

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 03 Jul 2012, 17:17

gde gde :D

kwiss

Post by kwiss » 03 Jul 2012, 17:34

Image[/img]Ovo je samo delić što se prodaje u "SLOVAS"-u Čačak.Inače ima u svim prodajnim mestima kojima je specijalnost prohrom :ziveli:

fattwang

Post by fattwang » 03 Jul 2012, 20:24

Konačno je rešen problem kvadrature kruga!
Image
Super izgleda.

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 03 Jul 2012, 20:40

Meni totalno ochajno izgleda. Totalno me odbija. Da su samo napisali obichnim slovima na najobichniju kutiju aluminijumsku Fuzz Face, bolje bi mi bilo nego ovo. Toliko mi ne lezhi da me zhestoko nervira :)

Post Reply