Meni bi bilo interesntno da cujem misljenja o ovim gitarskim zvucnicima,zasnovana na licnom ukusu i na realnom kvalitetu.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Funkomat wrote:Ja sam zahvaljuljuci ovom klipu kupio G12H. Tesko da bih ikad imao prilike da uporedim cak i dva, tri zvucnika da nije ovakvih snimaka.
Sasvm je odlicno sto su se momcovi nakanili da se iscimaju i snime ovako nesto, ali zvucnici toliko drugacije rade u razlicitim kabinetima i pojacalima da je ovaj klip mene opasno navukao par puta na ne tako srecne kupovine.fattwang wrote: Međutim uživo je V30 previše kreštav
pa pisah pre 5 godina o tome na Yu-Metaluguv'nor wrote:To se meri dok ne zvekne, pa se zapamti gde je zvekilo i malo se oduzme.
Sasvm je odlicno sto su se momcovi nakanili da se iscimaju i snime ovako nesto, ali zvucnici toliko drugacije rade u razlicitim kabinetima i pojacalima da je ovaj klip mene opasno navukao par puta na ne tako srecne kupovine.fattwang wrote: Međutim uživo je V30 previše kreštav
V30 je sam ili u paru, u otvorenim kabinetima jedan od najkrestavijih zvucnika na planeti, dok se u zatvorenim kabinetima 2x12 i 4x12 veoma cesto koristi za utopljavanje prebistrih pojacala. 1960AV ili BV su jedno od najtoplijih i najmesnatijih™ kabineta ikada - meni su sa SuperBass-om u 2x12 bili previse zatvoreni npr, dok je u istom kabinetu sa Bassman glavom radio k'o san.
Ma jok, niti sam ista tako rekao - ono pre mrgreen smajlija je cisto zajebavancija na sopstveni racun.rockozaurus wrote:I sta sad?Izlazi da svako treba da se z***e par puta da bi stigao do konacne istine!?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest