Jackhammer
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Jackhammer
Otisao mu prekidac!!! Nasao sam nacin da ga spasem, ali trba mi neto slicnog ili istog tona. Gitara yamaha rgx 420, cry baby gcb95, gore pomenuti podesen na overdrive, super phaser ph2 (japanac ), dd400 delay (veoma zahvalan)! Jackhammer radi posao, ima tu ptrebnu prljavstinu ali mi treba nesto sto nema problem sa prekidacem. Zamisli da mi pukne u sred svirke...
- Rocket Roll
Re: Jackhammer
Onda probaj Boss OD-3.istiqrac wrote:...[Jackhammer] podesen na overdrive...
Ili probaj Bluesbreaker 2, koji ima veoma dobar overdrive + dobijes i booster koji rulez 

Meni jackhammer vrsi posao u potpunosti, ali mi treba nesto sa izdrzljivijim prekidacem. Sto se tice bossa, znimljiv ton daje pedala ali mi treba neso sto ima true by-pass. Cifra nije problem mogu i neke lampaske pedale...
- Rocket Roll
Nemoj uopšte da se pržiš na tr00 bypassistiqrac wrote:...ali mi treba neso sto ima true by-pass.

Što se "lampaških pedala" nabavljivih kod nas tiče, pre svega pogledaj EHX English Muff'n u Artistu, a tek se onda bavi "starved plate" rešenjima tipa Cooltron - to, naravno, ako cena nije problem.

A Seymour Duncan?
Ja sam bio zatečen kad sam čuo prezentacije na youtube-u.... a tek stvarno kako bi bilo da sam čuo....

Ja sam bio zatečen kad sam čuo prezentacije na youtube-u.... a tek stvarno kako bi bilo da sam čuo....
- Rocket Roll
E da, uvek zaboravim da Nota drži te nove Simurove pedale!
probaj negde da nadjes dean markley overlord, lampaski overdrive, odlicna pedala, ja sam je koristio nekoliko nedelja i odusevljen sam
izvin'te sto skrecem s teme a mozes li da mi kazes kako ti sljaka dd400?
- Rocket Roll
Behringer DD400 delay? Super, hvala na pitanju.
dd400 je najzahvalnija pedala koju sam kupio i to za 2100 dinara. A sto se tica true by-pass-a marshall ga ima 100%! Malo
asm nepbavesten oko te note, gde se nalazi u Bgd-u?
asm nepbavesten oko te note, gde se nalazi u Bgd-u?
- Rocket Roll
control-sound.comistiqrac wrote:...oko te note, gde se nalazi...
ako ti se svidja taj tvoj sledz-dzek hamer kupi novog 60E. Ajos bolje zameni mu prekidac. Ja sam tako slomio na bb-2, onda sam kupio boss ds1,odma je prodao poske nedelju dana,onda probao super overdrive, i odustao, i na kraju zamenio prekidac na brejkeru. ja sam uspeo da slomim prekidac posle 10 god. intenzivnog gazenja, a ti.
Ja sa jos primam i na DRIVE MASTER-a. Jedan lik mi prodaje za 80E, mislim da je to skupo.Sta vi mislite
Ja sa jos primam i na DRIVE MASTER-a. Jedan lik mi prodaje za 80E, mislim da je to skupo.Sta vi mislite
Drive Master, made in England, 80 evrica..? Ja bih rekao da je to-to!
Ja imam matorog Marshall Guv'nor-a i nemam reci koliko je pedala transparentnija od bilo koje nove Istog proizvodjaca.
Ja imam matorog Marshall Guv'nor-a i nemam reci koliko je pedala transparentnija od bilo koje nove Istog proizvodjaca.
takav stari govnar je bio za 60 E, mnogo mi je krivo sto sam ga isputio, kupio ga je neko iz ateist repa