...како ми се само џемује кад видим овако готивну атмосферу у неком бенду, хаос!
TEMPLE OF THE SMOKE
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: TEMPLE OF THE SMOKE
хаха, одличан!
...како ми се само џемује кад видим овако готивну атмосферу у неком бенду, хаос!
Ništa lakše, iscimaj makar jednog ili više drugara i pravac u neki studio sa klimom 
Odlichna vam je ova nova pesma. Uber uber odlichna.
Najdrazhe mi je od svega shto ste prihvatili nashe preporuke i ublazhili produkciju, vishe nije toliko plastichna i ispeglana kao na prvom albumu, chuje se mnogo vishe mesa i benda, hemije medju muzicharima, zvuchi bash kako treba, bravo momci!
Najdrazhe mi je od svega shto ste prihvatili nashe preporuke i ublazhili produkciju, vishe nije toliko plastichna i ispeglana kao na prvom albumu, chuje se mnogo vishe mesa i benda, hemije medju muzicharima, zvuchi bash kako treba, bravo momci!
Hvala puno brate
Nije ovo 100% gotovo, ovo je šatro neki "tizer" i ako mrzim taj izraz i izbegavam ga po svaku cenu. Još neke sitnice treba da se urade i pravi master, ovo sam ja masterovao u cubase-u pošto se malo odužilo to sve iz razno raznih razloga pa da ljudi ne pomisle da ne radimo ništa
Evo da stavim i ovde to.
http://soundcloud.com/temple-of-the-smo ... kingdom-of
Evo da stavim i ovde to.
http://soundcloud.com/temple-of-the-smo ... kingdom-of
nemoj molim te da radish novi master 
a i shta vas boli pedu za ljude, otkud presija da se izda album shto pre...samo polako
a i shta vas boli pedu za ljude, otkud presija da se izda album shto pre...samo polako
Hehehe, mora to lepo da se uradi, duva u basovima malo, treba to iskontrolisati ali generalno je to-to.
Nema presije nego svi nešto počeli tako da izbacuju pesme pre albuma da ljudi čuju pa ajde i mi kao..
Nema presije nego svi nešto počeli tako da izbacuju pesme pre albuma da ljudi čuju pa ajde i mi kao..
+1 za oduševljenje
nego jel imate još ovih prvih ploča i oće biti drugi album na ploči?
Nova pesma je odlicna! U pocetku mi je zazvucalo kao Colour Haze ili Naam, ali su ih vase klavijature i vokal prevazisle, ovo je nadnivo! 
meni dosta zvuchi kao jaga jazzist, a da neshto samo zasmrdi na te visine je velika stvar.
да јбт, шибните рецимо сто комада на плочи ако можете.
...то би ми таман био довољан разлог да коначно променим иглу на грамофону
...то би ми таман био довољан разлог да коначно променим иглу на грамофону
Hvala drugari!

Prvi album je izašao samo na disku a ni njega nema više. Za drugi se nadam da će biti na ploči, videćemo. Obaveštavaću vasDuane wrote:+1 za oduševljenje
[youtube]pwthihx3LjU&feature=related[/youtube]
Ovakvu produkciju da metnete i da vas ukleshem u nadgrobni spomenik moje familije
Ovakvu produkciju da metnete i da vas ukleshem u nadgrobni spomenik moje familije
Ekstra produkcija, vintage ludilo. Goblin je jedan od najboljih evropskih prog rock bendova ubedljivo.
Jbg, bubanj je na tragu ovoga ali postoji problem u gitarama i basu jer smo mi spušteni za stepen ipo dole (Cis) što je ostalo od hevi dana kada je to radilo vrhunski a sada kada je zika malo istripovanija negde gde bi bas trebao da peva i da bude prezentniji on je umuljan dosta zbog štima, ista stvar i na gitarama samo što je na njima to manje izraženo nego na basu. Gledaćemo da bude što bolje u svakom slučaju
Jbg, bubanj je na tragu ovoga ali postoji problem u gitarama i basu jer smo mi spušteni za stepen ipo dole (Cis) što je ostalo od hevi dana kada je to radilo vrhunski a sada kada je zika malo istripovanija negde gde bi bas trebao da peva i da bude prezentniji on je umuljan dosta zbog štima, ista stvar i na gitarama samo što je na njima to manje izraženo nego na basu. Gledaćemo da bude što bolje u svakom slučaju
I ovi organi su mnogo bolji od ove Farfise koju sam ja svirao na snimku. Verovatno je i ovo isto Farfisa jer su oni Italijani ali je sigurno neki stariji model tipa Compact Duo kao što je i Rick Wright koristio u pre dark side eri.
vec 2 dana ovaj dio od treceg minuta nadalje, ne izlazi mi iz glave+Hopkins+ wrote:Pesma "Kingdom Of Apples" live sa koncerta u Gun Club-u prošlog meseca.
jel ovo svirano ton po ton, uz efekat oktava, ili je druga gitara koja se ne vidi na snimku cijepala ritam, akorde i slicno?? ili nesto trece?