Koju bas gitaru biste želeli da imate?
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Koju bas gitaru biste želeli da imate?
auuuu uskoro izlazi novi spektor rebop... jos samo kad bi bila i verzija sa MM+P

You always suprise me with spector updates. Ovo predrkano dobro izgleda. Kontam da bi jedan slap samo tako legao, što je prva asocijacija na izgled.
Bruka izgleda
Kako palac postaviti? 
то Стиви Вондер секо и лепио?
- sirac-šunka
- vragolan
Cek, cek.. jel' ovo URAL bass??? hehehe salim se..
vec smo pricali o ovom "fenomenu"..
vec smo pricali o ovom "fenomenu"..
Ergonomija pre svega, mada kad bi ga uzeo u ruke verovatno bi pomislio da sam pojeo neku sličicu... 
Волчина, а?
мени се више свиђа Џастинов, мислим да има већи "катавеј" и чини ми се да је дужа скала.
мени се више свиђа Џастинов, мислим да има већи "катавеј" и чини ми се да је дужа скала.
КАНЦЕЛОР fura Wal mk.3 koji se razlikuje od tog Wal-a. well spotted, Void.
Nisam ga nikada svirao, ali sam upoznao matorog koji jeste. Probao je mk.2 i mk.3 i kaže da su to najneizbalansiraniji i najteži basevi koje je svirao, ali da sve ostalo radi dobro.
Nisam ga nikada svirao, ali sam upoznao matorog koji jeste. Probao je mk.2 i mk.3 i kaže da su to najneizbalansiraniji i najteži basevi koje je svirao, ali da sve ostalo radi dobro.
Cuo sam i ja za tezinu , mada sam imao Ovation Magnum 2 bass, nedje sam procitao da je dosta slicna tonski sa starim Wal-ovima..Ne vjerujem da postoji veca i teza puska od ovationa
barem jos nisam gledao...
Orah-bukva-hrastStalker wrote:КАНЦЕЛОР fura Wal mk.3 koji se razlikuje od tog Wal-a. well spotted, Void.
sirac-šunka wrote:Hm... hm... hm...
iskrvljen bas...
http://www.bestbassgear.com/ebass/artic ... esign.html