Pojačlo u potpunosti izgleda kao čuveni AC30 samo u smanjenom obliku. Možda se ovo nekome ne sviđa, ali nama koji smo odrasli uz AC30 izgled je prirastao srcu i volimo ga. Priznajem da kada vidim ono krupno VOX zaigra mi nešto oko srca. Komande su sa gornje strane i izgledaju ovako:

Tu je dugme Gain, zatim Boost, Volume, Treble, Bass, Tremolo Speed, Tremolo Depth i Reverb. Komandna ploča izgleda veoma slično AC30, jednostavno baš su se trudili da liči na poznatog brata. Čak su napravili i zlatne ukrase po obodu kutije kao i na prednjoj ploči, a zvučničko platno je prepoznatljivog vox stila. Što je najinteresantnije i zvukom podseća na njega. Sa dugmetom Gain može lepo da se dozira pojačanje i da se postigne dobar crunch, a kada se uključi Boost dobija se vrlo slatka i muzikalna distorzija. Tremolo je solidan, a ono što me je fasciniralo je to da je unutra pravi pravcati žičani reverb! Doduše prilično je kratak i ima samo dve žice, ali je to pravi pravcati žičani vintage reverb. Snaga je 15 W, zvučnik je po licenci izrađen čuveni Vox Buldog od 20 cm. Zbog skromne večičine nema previše basa, ali su zato visoki vrlo simpatični pa i ozvučena akustična gitara zvuči sasvim pristojno. Malo su potencirani srednji tonovi na način koji ne volim jer daje nešto metalnog tona, ali se ovde ipak radi o sasvim jeftinom pojačalu pa ne treba previše tražiti. Odsvirani akordi nisu tako čisti i precizni kao kod skupljih pojačala sa većim zvučnikom, ali su korektni. Kada mu se doda kvalitetan spoljni zvučnik pojačalo postaje čak jako dobro.
Sa zadnje strane je postavljen izlaz za slušalice pa možete da vežbate, a da nikome ne smetate, možete da priključite spoljni zvučnik, poseduje linijski izlaz pa možete signal direktno da odvedete u miksetu ili slično, a poseduje i konektor za nožni prekidač radi preklapanja efekata. Znači može da se oceni kao bogato opremljeno. Ima nešto šuma, ali nije preteran pa mogu da kažem da pojačalo spada u tiha. Napravljeno je u Vijetnamu, ali deluje solidno, a kvalitet ugrađenih delova uopšte nije za podcenjivanje.
Pojačalo košta svega 99 evra što mislim da je jako skromna cifra za zadovoljstvo koje može da vam pruži. U sbvakom slučaju ako vam treba sobno pojačalo dobrog kvaliteta nemojte ga zaobići prilikom izbora.