Bas bezveze.
Ne znam, meni je preko telefona, delovao ozbiljno.
Inace, ne vidim trenutno oglas na K/P
Fender Blues Deluxe vs. The Twin
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Re: Fender Blues Deluxe vs. The Twin
Taj lik je serviser pojačala i preprodavac. Prodao sam mu pre 2 godine Orange OR-120 glavu iz 74. koja je bila u stanju kao da je stajala u reci 5 godina, znači potpuno zarđala šasija, nema originalne trafoe, kozmetički u užasnom stanju, praktično nije vredela ništa, ja sam je kupio za 100 eura i prodao njemu za 150 uz doplatu i zamenu za twin reverb neki. Lik je posle kao nabudžio to pojačalo i lagano ga prodao za 500 eura... Žao mi je nesrećnika koji je dao te pare za to. Rocket može da potvrdi priču, video je to pojačalo.
Inače lik je ok generalno, ali je proračunat i prećutkuje stvari bez pardona. Recimo meni nije rekao gomilu stvari za taj Twin koje sam saznao tek kada sam ga odfurao kod Pece na neki servis.
Inače lik je ok generalno, ali je proračunat i prećutkuje stvari bez pardona. Recimo meni nije rekao gomilu stvari za taj Twin koje sam saznao tek kada sam ga odfurao kod Pece na neki servis.
+Hopkins+ wrote:lik je ok generalno, ali je proračunat i prećutkuje stvari bez pardona
Jbg tako je, kapiram da je ta rečenica nelogična i kontradiktorna ali tako je. Ekstra pristojan i fin, ispričali smo se, bio sam kod njega kući, sve dobro ali nije rekao neke ključne stvari oko tog pojačala a znao ih je sve jer je i tog twina sigurno budžio za prodaju kao i tu oranžadu i to stvarno nije fer, ali to je ovde normalna pojava. Na zapadu u opisu oglasa napišu sve mane samo da bi se ogradili, mane koje možda nikada ne bi ni primetio da nije napisano... kultura i vaspitanje.
Pre bih rekao strah, od sudova, batina, kako god... Mi smo ovde u poslednjih 20 godina oguglali na sve...+Hopkins+ wrote:...kultura i vaspitanje.
- Rocket Roll
Nije imala ni originalne potenciometre. U suštini, samo su pločica, šasija i kućište bili originalni. To je stvarno bilo za reku, a ne za restauraciju. Bilo je i puno buba... Nikad nisam video lampaško pojačalo u gorem stanju nego tada.+Hopkins+ wrote:...Orange OR-120 glavu iz 74. koja je bila u stanju kao da je stajala u reci 5 godina, znači potpuno zarđala šasija, nema originalne trafoe, kozmetički u užasnom stanju, praktično nije vredela ništa...
Staro srpsko - "ako prođe, prođe". A uvek će se naći neko kod koga će to da prođe.+Hopkins+ wrote:Na zapadu u opisu oglasa napišu sve mane samo da bi se ogradili, mane koje možda nikada ne bi ni primetio da nije napisano... kultura i vaspitanje.
-
+Hopkins+ wrote:Taj lik je serviser pojačala i preprodavac. Prodao sam mu pre 2 godine Orange OR-120 glavu iz 74. koja je bila u stanju kao da je stajala u reci 5 godina, znači potpuno zarđala šasija, nema originalne trafoe, kozmetički u užasnom stanju, praktično nije vredela ništa, ja sam je kupio za 100 eura i prodao njemu za 150 uz doplatu i zamenu za twin reverb neki. Lik je posle kao nabudžio to pojačalo i lagano ga prodao za 500 eura... Žao mi je nesrećnika koji je dao te pare za to. Rocket može da potvrdi priču, video je to pojačalo.
Аџа, а Пеца је сервисер који све прича из дубине срца i bez ikakve komercijale.
Хајде,.. да не отварам нови пост.
Edit: А и нећу.