upravo si uzeo polovnog.. malo je izudaran/izgreban otpozadi.. i burgijan za neku elektroniku koja je skinuta, ali radi odlichno i lezi mi u ruci.. moj drugi telecaster

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Meni se ovo "The Drvo" sa Miljakovca sasvim dopada:Trzalica wrote: Šta vredi Iliji, Goranu, Mirku & Co. to što znaju da izrade gitaru??? Ništa, ako nemaju odgovarajući materijal koji se koristi u industriji originala. Mogu oni da iseku pnajlepšu brezu na koju nalete u prvom parku, zadrže 5 godina u sušari, i neće dobiti "the twang" već "the skwang". Mogu takodje da poseku prvi jasen na koga nalete u šumadiji, i njega obrade po svim pravilima, ali opet neće dobitikrajnji ton koji daje onaj iz južnih močvara sjedinjenih država. Sa tom problematikom ste se vidim i Ilija i ti dobro pozabavili...
BTW. Hombre mani se gubiti vreme sa ovdašnjim "ekspertima" koji ni "e" od toga iskreno nisu. Ja sa njima ubijam dosadu povremeno i dobro se svaki pun nasmejem kada krenu ČOPORATIVNO da brane jedan drugoga bez ikakvih argumenata.Šta misliš ko od ovih EKSPERATA ima u posedu autentični vintage USA Fender, pikao ga na sceni sa recimo Banetom Gluv. ko je recimo svirao laganu bluzericu na veoma skupom i cenjenom Rory G. Stratocasteru, da ne spominjem std. kolekciju Epiphone, Gibson LP, i sl. gitara koje poseduješ.
Imam i ja jedno ->"The Drvo"<-. Kogod hoće da donese svog Amerikanca na "šišanje", dobrodošao jeUsred Zala wrote:Meni se ovo "The Drvo" sa Miljakovca sasvim dopada:Trzalica wrote: Šta vredi Iliji, Goranu, Mirku & Co. to što znaju da izrade gitaru??? Ništa, ako nemaju odgovarajući materijal koji se koristi u industriji originala. Mogu oni da iseku pnajlepšu brezu na koju nalete u prvom parku, zadrže 5 godina u sušari, i neće dobiti "the twang" već "the skwang". Mogu takodje da poseku prvi jasen na koga nalete u šumadiji, i njega obrade po svim pravilima, ali opet neće dobitikrajnji ton koji daje onaj iz južnih močvara sjedinjenih država. Sa tom problematikom ste se vidim i Ilija i ti dobro pozabavili...
BTW. Hombre mani se gubiti vreme sa ovdašnjim "ekspertima" koji ni "e" od toga iskreno nisu. Ja sa njima ubijam dosadu povremeno i dobro se svaki pun nasmejem kada krenu ČOPORATIVNO da brane jedan drugoga bez ikakvih argumenata.Šta misliš ko od ovih EKSPERATA ima u posedu autentični vintage USA Fender, pikao ga na sceni sa recimo Banetom Gluv. ko je recimo svirao laganu bluzericu na veoma skupom i cenjenom Rory G. Stratocasteru, da ne spominjem std. kolekciju Epiphone, Gibson LP, i sl. gitara koje poseduješ.
http://www.youtube.com/watch?v=IZIgrZyVE94
Opako je to napravo.DrGreenthumb wrote:Kao sto obecah...
Milanares wrote:campilongo car. ja "orange" dozivljavam kao metal album
Хеатман,HeatMan wrote:http://www.dolphinmusic.co.uk/shop_imag ... -large.jpg
upravo si uzeo polovnog.. malo je izudaran/izgreban otpozadi.. i burgijan za neku elektroniku koja je skinuta, ali radi odlichno i lezi mi u ruci.. moj drugi telecaster
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest