Magneti??????

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Funkomat
MF veteran

Magneti??????

Post by Funkomat » 22 Aug 2006, 22:34

hocu da promenim humbucker na elektricnoj na Seymour Duncanov SH4 JB ali nigde ne mogu da ga nadjem
jedva sam skupio pare i sad ne znam gde da ga kupim
ako neko zna neko mesto u BG NS gde god sto blize Subotici neka se javi jer vec 20 dana nemam zice na gitari i sad vec pocinjem da gubim se gubim :cry:
:shock:

Fox IV
Unretired

Post by Fox IV » 23 Aug 2006, 00:11

Probaj u Noti u NSu. Generalno to ti je više komision nego real prodavnica (verovatno to i znaš) i baš nemam neko visoko mišljenje o njima. U par navrata su imali baš onako "pilićarske" izlete (na svu sreću ja još nisam imao takva iskustva) i kao "mogu sve da nabave". E sad kolika je cena toga da "mogu sve da nabave" ne bih znao pošto ja takve stvari poručujem iz inozemstva tj. kažem šta mi treba pa mi oni pošalju. Najbolje bi ti bilo kad bi mogao tako tj. kad bi imao nekoga ko bi to mogao da ti učini.

Naravno da će ti i svaka druga prodavnica muzičke opreme ponuditi da ti to naruči ali naravno da sve to ima svoju cenu pa ćeš verovatno platiti možda i dvostruku cenu od onoga koliko to stvarno košta.

Ti sad vidi, raspitaj se još malo pa sve stavi na kantar, premeri pa prelomi.

P.S.: Pošto kontam da si iz Subotice, da li ti je palo na pamet da "prošetaš" do Mađarske i da se tamo raspitaš? Verovatno imaju veći izbor. Raspitaj se malo pa javi šta si doznao. U međuvremenu ću videti da se možda i ja raspitam na par mesta za koje novce bi se to moglo dobiti.

Ajd uzdravlje.

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 23 Aug 2006, 00:28

u noti su mi pre nedelju dana rekli da ce dobiti te ili ove nedelje,
danas sam ih zvao i rekli su ove ili sledece a kad tako pocne znas kad ce se zavrsiti
kao na granici je pa cekaju da odobre robu ili tako nesto

u svakom slucaju cekacu do kraja nedelje ako ne bude nista idem za madjarsku

Vercundus
Urednik

Post by Vercundus » 23 Aug 2006, 12:24

Ne znam kako konkretno da ti pomognem.

Evo jednog delimicno offtopic pitanja: Kako znate kada treba menjati magnet?

KnightOfDoom
Site Admin

Post by KnightOfDoom » 23 Aug 2006, 13:18

Kada shvatis da su ti magneti koje imas na gitari sranje, i skupis pare za bolje :) .

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 23 Aug 2006, 13:25

magneti su veci deo zvuka tvoje gitare ako ti se zvuk ne svidja promenis magnet
ja na gitari imam humbucker i dva obicna magneta
ove obicne koristim za funk blues jazz za zvuk bez distorzije a humbucker za metal rock........

ako ti zvuk ne traje dovoljno dugo kad okines zicu (sustain) vec brzo izbledi onda uzmes neki high output magnet kao sto je ovaj koji bi ja uzeo

ako ne mozes da dobijes neki dobar cist zvuk onda stavis neki bluz magnet na neck poziciji a na bridge nesto za metal i mozes da sviras sve od metala do bluza na istoj gitari :D

e da i ovi moji obicni magneti malo suste i krce sto mi za sad ne smeta ali i to bi mogao biti razlog da ih promenis

Fox IV
Unretired

Post by Fox IV » 23 Aug 2006, 13:28

Evo da ne offtopičarimo mnogo ja otvorio novi thread al dok sam iskucao sve vi već debelo pobegli... jbg... :off-topic:
Za svaki slučaj eve ga link viewtopic.php?t=104

Haralampije

Re: Magneti??????

Post by Haralampije » 31 Jul 2012, 20:55

I sta bi s magnetom na kraju?

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 31 Jul 2012, 22:58

:lol:

Kill surf city

Post by Kill surf city » 03 Aug 2012, 16:47

:eek7:

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 03 Aug 2012, 16:50

da je, to je bash ideja koju sam imao i nikako da je sprovedem jer me mrzi, hteo sam da kliknem na svakog chlana foruma i da mu gledam prve postove kad se tek registrovao na forum i da ih ispishem u toj novoj temi hahaha, ideju sam dobio kad sam kopoajuci za nechim nabasao na Funkomatov post iz ne znam koje godine koji je bio preslikan kao da ga je Duane pisao kad se tek bio registrovao znachi brljiva klinka smajli xD i slichan stil pisanja i sve, metalika omiljeni bend jao ne secam se shta sve nisam video tamo :DDD

sirac-šunka
vragolan

Post by sirac-šunka » 03 Aug 2012, 20:06

Ne ozbiljno, si našo magnet na kraju???

nenadnenad

Post by nenadnenad » 03 Aug 2012, 20:31

Kako radi sad pacifica i roland ? :mrgreen:

nebojsak

Post by nebojsak » 03 Aug 2012, 21:59

Cortex wrote:da je, to je bash ideja koju sam imao i nikako da je sprovedem jer me mrzi, hteo sam da kliknem na svakog chlana foruma i da mu gledam prve postove kad se tek registrovao na forum i da ih ispishem u toj novoj temi hahaha, ideju sam dobio kad sam kopoajuci za nechim nabasao na Funkomatov post iz ne znam koje godine koji je bio preslikan kao da ga je Duane pisao kad se tek bio registrovao znachi brljiva klinka smajli xD i slichan stil pisanja i sve, metalika omiljeni bend jao ne secam se shta sve nisam video tamo :DDD
Zajebi, to sam i ja krenuo da radim pre nekog vremena, i onda sam stigao do Dersuovih prvih postova. New Order, Cure, Pet Shop Boys, pitanja kako da peva kao Morten Harket... sad me sramota kad mu pogledam avatar, sve skrećem pogled.

Kill surf city

Post by Kill surf city » 03 Aug 2012, 22:04

Spoiler:
+Image

Post Reply