xspaceman wrote: ja moje drzim i po 5-6meseci... bude onako vintiđ ton!

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
xspaceman wrote: ja moje drzim i po 5-6meseci... bude onako vintiđ ton!
mateuspoz wrote:ali jedna je ispred svih:
Dunlop Ultex 1,14.....![]()
Vise je kolje nepovoljan kurs dinara prema dolaru, inace salju za Srbiju i imaju najnizi obracun postarine, na sve vrednosti paketa u nekim razumnim iznosima i sa stvarima koje ne zahtevaju osiguranje cena je 10 dolara. Ali sve je postalo skupo, ja sam pre neki dan iz Stewmca dobio paketic u vrednosti od 14 dolara i carina nije naplalila nista ali me je postarina kostala 8 dolara...Seller wrote:Salje li ova firma (elderly) u Srbiju? Sta vredi sto je u USA povoljno kada "kolje" shipping.
Da, tama mrak i zvuk kao da je hambaker neki, drugacija dinamika , zilav osecaj kao da imas potpunu kontrolu dok ne pokusas neshto gde zavijash 2-3 zice u isto vreme i onda skapirash da moze par puta ali posle nekog vremena mislim da bi bilo posledica za ruke, a da zelim da se navikavam ponovo na neshto, ne zelim...jer zvuk nije bolji nazalost...Koristio bi 11 i 12 za D# i D ili cak C# shtim (tu 12ke moraju), cisto iz razloga da ne bi njakao sipke u gitarama, jer taman je tenzija tu negde na 11kama kad se stave u D# ili D kao da su 10ke...Cortex wrote:nemanja sve kao da sam ja pisaopre par nedelja sam probao ernie ball 11-ice na telcu, inache ne volim EB uopshte. dopao mi se feel pod rukom i gitara je zvuchala masnije, ali mi se nije dopao celokupan zvuk, nije se izgubio twang toliko koliko je gitara zvuchala veceg outputa i tamnije, ne samo basovitije vec tamnije, a to mi nije uopshte fazon kod telca, niti veliki output niti tama. dodushe fuzz face je zvuchao odlichno na 11kama
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests