-Varijanta 1:Napravim bend(ili neko napravi bend) i uzmem sablon metalike kao velikog i uticajnog benda koji po meni i nije nesto poseban(Pljujte me navikao sam

-varijanta 2: Napravim bend i krenem da sviram nesto svoje nesto novo(ubacujem elemente svacega).Namera nije novac, samo uzivanje u pravljenju muzike(isti slucaj u varijanti 1) i sad kod ljudi(slusalaca se javi par faktora) prvi strah od novog i vezanost za nesto staro(old school) i tako 50% hejtuje(faktori mrzi drustvo necu da otpadam, vidi pevac izgleda kao gej, vidi ide growl pa u breakdown-u ide "pederski" clean vokal, vidi ima elemente svega kao na pijaci).a u drugih 50% je ono ekstremi iz slicnih razloga Hate/like.
E sad kako nista u zivotu nije idealno tako nemate bend koji je var 1 ili var 2.... i sve mu se svede na nesto izmedju nesto je vise varijanta 1 nesto vise varijanta 2. Samo me nervira to pljuvanje po svemu sto je novo(mislim na nwobhm i na nwoahm). Pustite ljude nek sviraju i nek uzivaju.JA UVEK IMAM ODGOVOR: KUPI INSTRUMENT, SASTAVI EKIPU,POSTANI POPULARAN i onda mi pricaj o necemu to je sranje ovo trebas da slusas ....... Eto ukratko ili ono mrzim to to je gej kao mala deca necu to da jedem izgleda bljak ccc.... a da se malo dublje udube da puste ime benda i zanr i da samo SLUSAJU ljudi bi drugacije shvatali MUZIKU KAO DEO UMETNOSTI I LJUDSKE POTREBE DA IZA SEBE OSTAVI TRAG DA JE NEKAD POSTOJAO. tako ja npr. slusam sve od baha do speed/death/thrash metala metalkora pa nazad do gradnovaca saleta popovica lepebrene karleuse i britpopa punkrocka

SIRIM SVOJE VIDIKE ostajte veseli voli vas Dichtung