http://www.youtube.com/watch?v=qxBpgIrQ8KU&feature=plcp
Evo jednog lošeg snimka sa mojim Swing Kingom made by PiK Peconi...nažalost ne vidi se combo koji je od orahovine sa prednjom pločom od špera na kojoj je zakačen Celestion G12H100 iz 85.g. To su moje intervencije ostalo je Pecino delo, znači:
2 x 6L6 u izlazu, 5 malih lampi za ostalo, long spring reverb, tremolo, gain, bass, midl, treble, master vol, swicht za fat sound, footsw. za reverb i tremolo...
Pojačalo je rađeno u Pecinom stanu tokom 2005. prvobitna varijanta je bila u Pecinoj kutiji sa Jensen C12Q i to je vrlo pristojno zvučalo, ali moram da priznam da se osetilo sa legendarnim Celestionon G12H100 razlika...Orahovina stara 40g je nađena na tavanu mog prijatelja stolara i naravno da su sve intervencije i ponovno sklapanje urađene Pecinim rukama...
Srećan sam vlasnik jednog od prvih komada PiK Auidio guitar amps...
Podrška koju Peca daje svojim kupcima i pojačalima je za primer, radi se o znalcu koji voli svoj posao, takođe, radi se o vrsnom gitaristi koji je usput i elekroničar, koji dobro poznaje istorijat rock muzike, pop kulture...prosto, pravi čovek na pravom mestu.
Koliko god da želim Peci uspeha u ovom poslu, toliko sam ljubomoran na sve njegove radove i vlasnike pojačala za koje nemam vremena a i novca...
Zato je tu moj Swing King da me teši.
Skoro sam se uključio na Forum, Cortex me je potsetio na ovu Pecinu temu, ako napravim bolji snimak, s boljim zvukom, zakačiću...