Inače, slažem se sa ovim poslednjim, ipak su to 4 pedale, nije neka frka da ih vučeš sve čak i ako ih na probama koristiš samo 2.
Pedalboard od Kofera za Alat
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Pedalboard od Kofera za Alat
Ma ali onda si bezveze sve ovo crtao!
Inače, slažem se sa ovim poslednjim, ipak su to 4 pedale, nije neka frka da ih vučeš sve čak i ako ih na probama koristiš samo 2.
Jbg za crtanjeguv'nor wrote:Ma ali onda si bezveze sve ovo crtao!![]()
Ma da, ali cu ovakav sistem napajanje, mnogo mi je lakse tako nego HB Powerplant da stavljam...
Cimanje mi je jer explorer ima 10 kila sa koferom, i ogroman kofer, pa uvek ima veselja po gsp-u
Onda sam znaš kako ti je. Ako je baš preveliko cimanje - deli na 2.
P.S. Prvo slovo u mom postu je trebalo da bude P a ne M.
P.S. Prvo slovo u mom postu je trebalo da bude P a ne M.
Doslo lepo vreme, pa reko ajd malo da fuserisem 
Fushboard od razne stroke sa tavana

Fushboard od razne stroke sa tavana

Može i ovako.Kutija od ubodne testere - tHe bLuEsMaN
Odlucio sam da pravim pedalboard, sto se postolja tice, imam komsiju stolara i to nije problem, ali ne znam gde da nabavim aluminijumski kofer.. Ja zivim u Leskovcu i bio sam u jednoj prodavnici alata, ali oni imaju samo plasticne kofere koji su uski i duboki. Da li mozete da mi kazete kako to da nabavim i koliko ce to da me kosta, jer ako bude prelazilo neki limit, lakse mi je da kupim gotov.. 
Moji koferi su ovi od 18'':
http://www.wobyshop.com/ProizvodDetaljn ... aka=420200
http://www.wobyshop.com/ProizvodDetaljn ... a=79650518
Dimenzije mislim iste, samo drugi proizvođač.
Vidi samo da li salju kurirski, ali posto postoji on line opcija kupovine, moraju slati na kucnu adresu... Raspitaj se za cenu, ali mislim da kada smo Nemanja i ja nedavno gledali u Woby-ju u Ns, da je kofer tih dimenzija bio oko 2600rsd ako se dobro secam...
http://www.wobyshop.com/ProizvodDetaljn ... aka=420200
http://www.wobyshop.com/ProizvodDetaljn ... a=79650518
Dimenzije mislim iste, samo drugi proizvođač.
Vidi samo da li salju kurirski, ali posto postoji on line opcija kupovine, moraju slati na kucnu adresu... Raspitaj se za cenu, ali mislim da kada smo Nemanja i ja nedavno gledali u Woby-ju u Ns, da je kofer tih dimenzija bio oko 2600rsd ako se dobro secam...
- tHe bLuEsMaN
Hvala kolega! 
Evo mog work in progress PB-a, samo sto cu kasnije sasisti futrolu za njega

Jos cu napraviti 2 komada odjednom, posto sam materijal na vecu kolicinu uzeo, uopste nije skupa rabota, jos samo da uglavim ispod napajanje

Jos cu napraviti 2 komada odjednom, posto sam materijal na vecu kolicinu uzeo, uopste nije skupa rabota, jos samo da uglavim ispod napajanje
e ne mogu da nadjem te kratke kablove (nznm ime ak imaju drugacije) sto idu izmedju dve pedale na pedalboardu?
sad sam gledao na sajtu mitrosa i ne mogu nadjem. Aj koga ne mrzi kad ovo vidi da mi kaze
sad sam gledao na sajtu mitrosa i ne mogu nadjem. Aj koga ne mrzi kad ovo vidi da mi kaze
-
Kill surf city
Baba, jel jos sljaka mejdinjapan?Baba Slim wrote:Preporučujem medijapan od 10mm. Isprobao, i drži sve kako treba.guv'nor wrote:...ali još uvek ne znam da li da idem na lim ili neki šper.
Bez greške brate.
I still recommend it.
-
Kill surf city
Ok, thnx. Imam viska po kuci, ce probam. 
Oduvek sam hteo ovo da upotrebim...
E nasao sam ovaj kofer u kojem su se nalazili nozevi i te gluposti. Slike su sa neta,ali je preslikan
pritom sto ovde na slikama i dalje stoji pribor za klopu.
Pa da mi kazete moze li

Pa da mi kazete moze li