[Glasanje] Squier Classic Vibe 60s refinish
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: [Glasanje] Squier Classic Vibe 60s refinish
Da li ce na kraju biti uzeti u obzir rezultati glasanja? 

PA shto je najjache verovatno i oce
U smislu da cu sachekati josh, pa cemo videti vec vremenom. Ko zna, mozhda mi i priraste za srce ovaka kaka je, svakako me vuche da je sviram onako bash dosta. I za SG-a sam mislio da je najruzhnija gitara na svetu nekada 

стеј сток, стеј фанки 

Pa to... mislim, svakako ces pozeleti or'ginal Fender(Trzalica approved!), uskoro, pa ono... valjalo bi sacekati.Cortex wrote:PA shto je najjache verovatno i oceU smislu da cu sachekati josh, pa cemo videti vec vremenom. Ko zna, mozhda mi i priraste za srce ovaka kaka je, svakako me vuche da je sviram onako bash dosta. I za SG-a sam mislio da je najruzhnija gitara na svetu nekada

Ja sam, na primer, birao izmedju 2 CV-a, onog candy apple i tog sto si ga ti nabavio... Na stranu sto je crveni bio bolja gitara, iskreno, nisam siguran da bih mogao da se odlucim za ove nijanse boja, jer nisu nikako my cup of tea. Ta naradzasta u burst-u me je oduvek odbijala, dok bih mnogo voleo da imam klasicni two tone sa nekim cream pickguard-om! 
A od ovih kombinacija mi je najveca pobeda onaj olympic white sa mint pickguard-om... Jos kad se odrlja malo...
Ali, da, svakako mislim da je najbolje igrati se sa gitarom neko duze vreme, spoznati joj ogranicenja i dobre strane, pa onda ili biti maksimalno zadovoljan i posvetiti se kozmetickim detaljima, ili menjati za nesto cime ces biti zadovoljniji (a, budimo realni, Skvajer se ne bi bas mogao nazvati gitarom kojom ces biti miran do kraja, jer ce se nesto ili zeznuti, ili ces jednostavno poceti da primecujes tonske nedostatke).
Mislim, to vazi za vas profi, ja sam svojim jos uvek veoma zadovoljan!

A od ovih kombinacija mi je najveca pobeda onaj olympic white sa mint pickguard-om... Jos kad se odrlja malo...

Ali, da, svakako mislim da je najbolje igrati se sa gitarom neko duze vreme, spoznati joj ogranicenja i dobre strane, pa onda ili biti maksimalno zadovoljan i posvetiti se kozmetickim detaljima, ili menjati za nesto cime ces biti zadovoljniji (a, budimo realni, Skvajer se ne bi bas mogao nazvati gitarom kojom ces biti miran do kraja, jer ce se nesto ili zeznuti, ili ces jednostavno poceti da primecujes tonske nedostatke).
Mislim, to vazi za vas profi, ja sam svojim jos uvek veoma zadovoljan!

eo upravo sam se vratio sa sedeljke od @Cortexa ono, meni se taj Squier svidja onakav kakav je, eventualno bih mu samo skinuo lak sa vrata i stavio samo satenski finish, i naravno skunk stripe ako moze
. Djitrica je very fina, svirljiva, pickguard mi se bash svidja kako izgleda, ima neku weird narandzastu nijansu. Ja biih eventualno stavija deblje zhice, mozda malo smirio tremolo da stoji paralelnije sa tijelom, a ne Verheyenovski kako sad stoji, i to je manje vishe, to, visina magneta je ono licna stvar. Btw mnogo mi se dopala kako shljaka na Jive Kingu, treba se igrati sa potovima dok se ne nadje neki licni sweetspot, za mene je to umereno doziranje treblea, mislim na 3, midle na 7, bass 4 (cini mi se da ga pojacalo ima pregrst), reverba do 4, bright i fat switch on (ako se dobro secam), i to je taj sound koji greje srca
. Velika je razlika high i low power, za mene je def high power, nisam dijete bluesa vishe volim samo malo nadrndan klin i pregrst headrooma, lenj fender sound def, zanima me kako bi pojacalo shljakalo sa solid state rectifierom, mozda josh i vsihe u tom nekom fazonu koji jurim. Bukvaln celu noc bi samo svirao na njemu volume swellove sa stratom koliko je drazesno sve zajedno. SG takodje lijepo very shljaka sa ovim ampom, pregrst sustaina i to neko midlasto rezhanje mahagonija, veoma zanimljiva djitrica takodje. Eto to su ukratko first impressions josh jednom Hvala @Cortexu na gostoprimijemtsvu, btw imate very drazesnog ljubimca, da ne krecem sad ovde tijemu o pjedalama, znaci Squier CV i PK Audio Jive KIng 20, sve sto treba za srecu...

-
kakva ludachka spika ne verujem 

-
+1
Nego, deri ti to stock.
Nego, deri ti to stock.

ja b'to uzo ladno
ali zasto toliko ljudi prodaje svoje CV-ove kad su tolko dobri

meni ovo njegovo ne lichi na cv, kapiram da je pokushaj neke prevare.
kill, derem ga stock, ostaje tako definitivno, za sad
meni gitarica radi super. nedostajao mi je moj stari Parker dugo, a ovo naravno sve te tonove radi mnogo bolje i verodostojnije, bolji je zvuk, ja sam jako zadovoljan.
kill, derem ga stock, ostaje tako definitivno, za sad

-
Sto ti prodajes mij jaguar, kad je bolji od™ avri?Milanares wrote:ja b'to uzo ladno![]()

Nije mij no cij. Nijesu moje rijeci od cega je bolji. Ne prodajem ga od momenta kad sam ga cuo zabodenog u jednog jive king customa Pecinog. Uf! Meni je ovaj jag najbolja gitara od svijeh sto imadoh def, ladno sam odbio lika kad je odlucio da ga kupi 

Enivejz, to nije tema odje.
Cortex, sviri jos neko vreme stock, a ondak uradi kao i sa lite ashom, nitro sve, moja preporuka boja: sonic blue, mint pickguard i sve distressed ofkors naturlih.

Cortex, sviri jos neko vreme stock, a ondak uradi kao i sa lite ashom, nitro sve, moja preporuka boja: sonic blue, mint pickguard i sve distressed ofkors naturlih.