Hvala svima na divnim komentarima.
Nisam ga ja przio.
Kamo srece da imam sredstva za tu termicku obradu.
Ima na jutjubu, mjuzikmen factory tour gde ovaj pokazuje i objasnava tu neku komoru koja pravi vakum i pod nekom vecom temperaturom izvlaci vlagu iz drveta.
Drvo sam pazario u Americi i to na neke sitne kolicine.
Dersu Uzala wrote:Gagi909 wrote:Pozdrav drustvu...
Da se obratim i gazdi teme, super ovo izgleda. Siguran sam i da radi kao keva, te bih stoga voleo da probam. volim ja ovakve sale i zajebancije koje nisu strogo ono religiozno brendirane gitare, pa jos vintidj. To u stvari cesto, barem iz mog iskustva, znaju da budu i bolje gitare.
Nice job, sad relikuj sve to, 5 komada mesecno, ista meta i isto octojanje, i ti brale u Italiji mos prodas 60 instrumenata godisnje. Puta dva i po soma dolara ili eura (dobro ima razlike). Pa ti vidi.
Imam ja brend, samo, kao sto sam u jednoj drugoj temi spomenuo Fender me je u vishe navrata napomenuo.
Ovde nesme da se prave plagijati i jos stavis svoj logo. I ovo sto radim je na tankom ledu.
Pre 2-3 godine Fender je svima redom u nemackoj poslao pismo, plati 12 000€ ili idemo na sud.
Ovi sto su bili hrabri i isli na sud pukli su ko zvecke, morali su da daju uvid i knjige par godina unazad- platili kaznu i proviziju za svaku prodatu (kopiju) gitaru.
Tacno 2 majstora ovi ostali su odma keshirali 12 000 i cutali.
E sad to je samo germanija i to jos diraju samo majstore sto prave valjane gitare, to sto Thomann prodaje kopije (koje licno narucuje i uvozi) za 89 eura to Fendera ne zanima, chini mi se....
Samo za mog druga Fendera, dva relica, to vec pravim mahinalno kao da imam tikove