washburn usa custom shop
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
washburn usa custom shop
http://www.kupujemprodajem.com/Washburn ... id=5789799
e ,mozda bih pazario ovu gitaru,ali jedna muka me muci.ovo ostecenje na vratu. kaze nije to nista,samo vrisnuo lak kada mu je nekom prilikom pre nekoliko godina pala,drvetu nista ne fali(verovatno nosio gitaru na x ray) pa ja vas pitam koliko ovo moze biti ozbiljno?
i naravno koliko bi me kostalo neko da mi komplet sredi gitaru i vrat da je ispolira i sredi ovaj blagi strokaviluk na fretboardu?
e ,mozda bih pazario ovu gitaru,ali jedna muka me muci.ovo ostecenje na vratu. kaze nije to nista,samo vrisnuo lak kada mu je nekom prilikom pre nekoliko godina pala,drvetu nista ne fali(verovatno nosio gitaru na x ray) pa ja vas pitam koliko ovo moze biti ozbiljno?
i naravno koliko bi me kostalo neko da mi komplet sredi gitaru i vrat da je ispolira i sredi ovaj blagi strokaviluk na fretboardu?
Re: washburn usa custom shop
Ako je samo lak, ili čak drvo do max 1 mm, nikakav problem da se to malo ostruže.
da li imam para da to trenutno sredjujem? ne,ali imao bih za par meseci. sta mislis da li bi do tada moglo sve da radi kako valja?
Samo da se ne proširi mnogo pukotina, ali to već ne zavisi od tebe. Meni je tako puklo pozadi na starom Krameru, tačno na mestu ispod top loka, i za nešto više od 10 godina se već toliko proširilo da je moralo da se lepi, uz drvene tiplove. Kontam da nije neki problem, po ovome što se da videti na slikama.
ne znam kako se krecu ove gitare i da li je ta cena povoljna. Ako fakat da je naprsla moze da se iskoristi da skines dobro cenu, sto da ne. Mnogo LP-ova se skroz slomi, pa posle popravke budu kao novi. Tu gde se zalepi vise nikad nece da pukne.
мајстор Никола са овог форума је имао неку интервенцију на врату, само много гору, на Ђиби Лес Полу и средио је феноменално, тако да је то апсолутно лако решив проблем ако се однесе код неког доброг мајстора, само наравно највеће је питање колико то кошта.
мислим да можеш то да искористиш да му обориш цену за пар десетина еура реално, јер просто ћеш морати да даш пар десетина да то неко стручан среди и врати у топ стање.
мислим да можеш то да искористиш да му обориш цену за пар десетина еура реално, јер просто ћеш морати да даш пар десетина да то неко стручан среди и врати у топ стање.
Čak i da je jače napuklo, pa i prslo skroz, to je intervencija reda veličine 20-30 ojra. Imali smo neki matori bas u bigzu, pao je sa stalka i otpala mu je glava. Šanjika ga je tip top sredio za tako neku cifru.
па да, контам да је реално да у старту снизи цену за 20-30 еура.
- rockozaurus
Ma kakvi,50 minimum...
може и тако, ако власник није упознат са ценама поправки и преправки 

- rockozaurus
Jesi li je spazario?Born_Dead wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Washburn ... id=5789799
naaaaaah.odustao sam. ipak sam u fazonu da zadrzim svog jacksona,nekako iz dana u dan sve vise gotivim.