Štimer
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Stimer
Korg ne moze da omane. Vise sam negativnih stvari procitao o petersonima nego o korgu, neunistivi su
i ja mislim da korg pitchblack pobedjuje. imao sam prilike da malo koristim, radi bez greske
sa druge strane ima gomila nezadovoljnih bosom bar sudeci po prikazima na netu
sa druge strane ima gomila nezadovoljnih bosom bar sudeci po prikazima na netu
a polytune mini?ja rekoh sad ce me svi napujdaju na TC,kad ono...
Ja koristio standardan Polytune uporedo sa ovim mojim GFS, rekao bih da je cena neopravdano visoka, pošto su tu negde. Boss i Korg ga šiju. Za mini varijantu ne znam, nisam probao.
a valja li GFS? jel metalno kuciste? jesi video crevca, dal je to napravljeno kako valja?
http://www.youtube.com/watch?v=EHlT-79zTk8
ako je vjerovati ovim cijenama nasih trgovaca,razlika je 4 e,tj polytune mini je skuplji 4 e.kontam da cu na gitari sad klasican E koristiti neko vrijeme pa ovaj poly mode moze doci zgodan,ne treba mi out za struju,skontao sam da imam i psm5 i ns2 za to.
i ja sam za GF-ov stimer,to bi bilo najidealnije,ali nemam pejpol,i niko nije za kombinaciju narucivanja pa da se usipim,pa kontam da sam spao na ove nase trgovce.
ako je vjerovati ovim cijenama nasih trgovaca,razlika je 4 e,tj polytune mini je skuplji 4 e.kontam da cu na gitari sad klasican E koristiti neko vrijeme pa ovaj poly mode moze doci zgodan,ne treba mi out za struju,skontao sam da imam i psm5 i ns2 za to.
i ja sam za GF-ov stimer,to bi bilo najidealnije,ali nemam pejpol,i niko nije za kombinaciju narucivanja pa da se usipim,pa kontam da sam spao na ove nase trgovce.
Metalni je GFS, dosta je kvalitetan, unutra smd izrada, koristim ga vec jace od godinu dana. Nemam zamerki na izradu, to be honest.
Pitchblack mini je kul, ali meni iskreno on ne odgovara jer kao sto rekoh, nekad mi na probi treba samo stimer, a onda je cimanje oko adaptera i to
Pitchblack mini je kul, ali meni iskreno on ne odgovara jer kao sto rekoh, nekad mi na probi treba samo stimer, a onda je cimanje oko adaptera i to
nije to meni problem,ionako planiram da spakujem sve na bord i nidje bez njega
Metalno kućište, malo nespretno rešen deo sa baterijom pošto ona zajebancijica za zatvaranje poklopca ume da rkne po kabliću onog govanca u koje se zabada baterija. U crevca se ne razumem. Meni šljaka već par godina okej, ume ponekad malo da prošara pri štimovanju ali za 40 baka je sasvim kul, meni sasvim u rangu Polytunea.bancika wrote:a valja li GFS? jel metalno kuciste? jesi video crevca, dal je to napravljeno kako valja?
мени много готивно изгледа Политјун, погледах на огласима баш, око 8,5 иљада нов код нас
али ово ми делује сјајно

али ово ми делује сјајно

nemam povjerenja u sebe da uzmem ista sem pedal stimer,mislim,ja sagorim i pedal,sta bi se sa tim tek desilo
Nisam siguran koliko te štipaljke šljakaju na bini.
http://www.youtube.com/watch?v=nODhr4syQJY
imam ponudu za ovaj planet waves za 50 e,cini mi se najprecizniji,basisti na talkbass-u kazu da sabija,true bypass,kalibracija,out za struju...
imam ponudu za ovaj planet waves za 50 e,cini mi se najprecizniji,basisti na talkbass-u kazu da sabija,true bypass,kalibracija,out za struju...
elem,konacno sam dobio skajmjuzik,prvo mi rece da ima,pa kao da vidi cijenu,pa je pitao vladana smije li da proda ova tri koja imaju u prodavnici,pa mu taj vladan rece da je to za izvoz,pa mi rece da nemaju nijedan. 
artist ne mogu da dobijem,niko se ne javlja

sta, mi izvozimo stimere? Ne bi me cudilo da su jeftiniji tamo gde ih izvozimo, kao sto je nasa hrana u makedoniji upola jeftinija nego kod nas.umart wrote:elem,konacno sam dobio skajmjuzik,prvo mi rece da ima,pa kao da vidi cijenu,pa je pitao vladana smije li da proda ova tri koja imaju u prodavnici,pa mu taj vladan rece da je to za izvoz,pa mi rece da nemaju nijedan.