mislim_stvarno wrote:Cestitke svima, a posebno glavnom gasadziji na forumuda te sluzi duze od 3 meseca
![]()
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
- Dersu Uzala

...firewood.nemanjavelimirovic wrote:...Telo je...
- Hotstepper

Čestitam svima nova poznanstva i ljubavi  

Velimiroviću, živ ti nama bio 100godina, mi tebe prihvatamo takvog kakav si, i tu smo uvek da ti se nađemo... mi ne osuđujemo, mi te razumemo...

A u čast Nemanjine nove igračke, dodajem sebi novost u potpis:

Velimiroviću, živ ti nama bio 100godina, mi tebe prihvatamo takvog kakav si, i tu smo uvek da ti se nađemo... mi ne osuđujemo, mi te razumemo...

A u čast Nemanjine nove igračke, dodajem sebi novost u potpis:
nemanjavelimirovic wrote: Ja kad odem u pakao, tamo ce biti samo Kupujem Prodajem sajt ali niko nece prihvatati zamene.
Evo kratak klip gde sam prošao kroz neke presete koje sam namestio na Nova System-u... Ima neko pozadinsko zujanje koje se javilo kada sam sve to spojio na komp. Doduše, kakav mi je laptop, ne čudi ni malo. 

Sviranje standardno aljkavo, ne zamerite, preumoran sam da bih sad nešto picanio radi snimanja... Prva 2 OD preseta i treći sa distom su mi osnovni za svirku, a ove kasnije sa jačim reverbom sam napravio iz zezanja...
https://www.box.com/s/57lpajtl3650jv0yrqjl
E da, gitara je Squier CV '60. od mog prijatelja i kolege forumaša zile20584,trenutno je kod mene dok je ne pokupi za vikend...
CV '60 --> Carl Martin 2Wah --> Nova System --> Pocket POD (clean preset, bez ikakvog dileja i reverba, suvoća totalna).

Sviranje standardno aljkavo, ne zamerite, preumoran sam da bih sad nešto picanio radi snimanja... Prva 2 OD preseta i treći sa distom su mi osnovni za svirku, a ove kasnije sa jačim reverbom sam napravio iz zezanja...
https://www.box.com/s/57lpajtl3650jv0yrqjl
E da, gitara je Squier CV '60. od mog prijatelja i kolege forumaša zile20584,trenutno je kod mene dok je ne pokupi za vikend...
CV '60 --> Carl Martin 2Wah --> Nova System --> Pocket POD (clean preset, bez ikakvog dileja i reverba, suvoća totalna).
Skroz dobro zvuchi  

Drago mi je da ti se sviđa.  
U suštini, držao sam se nekih smernica i namestio sam samo ono što sam inače koristio na pedalboardu u formi pedala, plus još nešto malo pride, eto kad već može.
 Ali mislim da ništa nije preterano. Sinoć sam imao neku session probu sa drugarima, i koristio sam sve ove patcheve, i sve je izašlo dobro, štaviše, sasvim je lepo snimljeno kamerom sa iPhone 4...

U suštini, držao sam se nekih smernica i namestio sam samo ono što sam inače koristio na pedalboardu u formi pedala, plus još nešto malo pride, eto kad već može.
Vise korusa!

Bez korusa nista!  

Sledeci klip - demonstracija korusa u svim mogucim kombinacijama. 

- Hotstepper

..a onda posle reverba, za nas reverbholičare..  

- Hillybilly

Pricao sam vam kako mi je zapala za oko jedna dama mojih godina, zavodljivih oblina i neodoljivog šarma. E pa evo je konacno u mojim rukama. 
Gretsh Country Club model G7575...
Moram priznati da iako vec imam 3 gretscha ovaj radi za klasu bolje od svega sto sam do sada imao prilike da probam. Ovakakv ton sam imao prilike da cujem samo sa starih albuma i to je ono sto sam jurio godinama! Gledacu da ga usnimim ovih dana i da okacim jos par slikica...

Dobio sam ga sa žicama starim bar 10god i zvuci opako dobro. Plasim se da ih zamenim...

Moram priznati da iako vec imam 3 gretscha ovaj radi za klasu bolje od svega sto sam do sada imao prilike da probam. Ovakakv ton sam imao prilike da cujem samo sa starih albuma i to je ono sto sam jurio godinama! Gledacu da ga usnimim ovih dana i da okacim jos par slikica...
Dobio sam ga sa žicama starim bar 10god i zvuci opako dobro. Plasim se da ih zamenim...

- Dersu Uzala

I sad napokon svi mozemo da sviramo jel............................................................?

Last edited by Dersu Uzala on 06 Oct 2012, 16:41, edited 1 time in total.

fenomenalno.... cestitam...

Greceva nikad dosta.
Veoma lepo.

Veoma lepo.
Prelepa je!Hillybilly wrote:Pricao sam vam kako mi je zapala za oko jedna dama mojih godina, zavodljivih oblina i neodoljivog šarma. E pa evo je konacno u mojim rukama.
Moram priznati da iako vec imam 3 gretscha ovaj radi za klasu bolje od svega sto sam do sada imao prilike da probam. Ovakakv ton sam imao prilike da cujem samo sa starih albuma i to je ono sto sam jurio godinama! Gledacu da ga usnimim ovih dana i da okacim jos par slikica...![]()
Koliko si je platio, ako nije tajna?
m....a....t....o....r.....i !