1. Ostavili Duo Sonic u stanju kakvom je sad sa short scale i povremeno ga sviruckali
2. Izmenili vrat nekom gotovim 25, 5" scale vratom (moze ako je 21 prag, proverio sam po netu) - imam jedan tele vrat u kombinaciji za 80e i video sam neki za 4000din od nekog Kineskog skvajera, ali to mi nije neka opcija, pogotovo shto sam frik po pitanju ispravnosti vratova, a neshto mi ti skvajerovi ne obecavaju - kakva su vasha iskustva?
3. Napravio kod majstora 24" Jagmaster vrat (isto short scale, ali daleko manja je razlika u space-ingu)...
4. Zamenio Duo Sonic za neku drugu gitaru (Ova opcija mi je najgora jer pokusavam da prestanem tj da se odviknem od konstantnog menjanja opreme, ali jedina promenjiva gitara jeste duo sonic...Najvise za probe i live sviram Jazzmaster frankenstajna sa magnetima koje mi je uradio Majti, i sa njom sam prezadovoljan, kao i sa tele frankenstajnom - baja vrat, telo handmate, kojeg sviram najvise na snimanjima i kod kuce, a ni 72'ri, koji trenutno sluzi za C standard shtim).
Eto ja sam izneo svoje ideje i problematiku, pa ako vas ne smara, otkucajte i vi shta bi uradili na mom mestu... Hvala unapred!