Kojom pedalom
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Re: Kojom pedalom
ja to in i aut i bajpas tek neam pojma šta je..
računam, ubodem i sviram, šta sad tu, a?
ils am se opet zajebo u mathématique ..
računam, ubodem i sviram, šta sad tu, a?
ils am se opet zajebo u mathématique ..
-
pazi šta kae englez..za tojest filozofa
"Hi. Yes we do have that pedal in stock, but it's rated for a UK power supply and does not take a battery so we could not offer any guarantee on this product if shipping outside the UK"
kaki bre sad jukej pauasuplaj..?
"Hi. Yes we do have that pedal in stock, but it's rated for a UK power supply and does not take a battery so we could not offer any guarantee on this product if shipping outside the UK"
kaki bre sad jukej pauasuplaj..?
Nemam pojma o chemu lik pricha, Philosophers Tone prima 12-18V najobichnijeg napajanja ne znam o chemu chovek pishe zaista...
Boogie procheshljaj ovu kratku temu http://www.thegearpage.net/board/showth ... p?t=530001 ovde imash podjednako i pohvala i pokuda. Ima samo 3 strane, prochitaj sve ako te ne mrzi.
Bez obzira na sve, da imam kinte ja bih ga uzeo samo tako. Takodje sam chuo da nema neshto mnogo boost-a, shtavishe neki lik je napravio opasku na jednom drugom mestu na netu da je maximum volume = unity volume. Ovo mi je malo teshko da poverujem, mada kad gledash ovako testove po tjubu chesto je volume skoro na maxu...
Boogie procheshljaj ovu kratku temu http://www.thegearpage.net/board/showth ... p?t=530001 ovde imash podjednako i pohvala i pokuda. Ima samo 3 strane, prochitaj sve ako te ne mrzi.
Bez obzira na sve, da imam kinte ja bih ga uzeo samo tako. Takodje sam chuo da nema neshto mnogo boost-a, shtavishe neki lik je napravio opasku na jednom drugom mestu na netu da je maximum volume = unity volume. Ovo mi je malo teshko da poverujem, mada kad gledash ovako testove po tjubu chesto je volume skoro na maxu...
-
ima taj neki "blanket" problem, čini mi se..što mi se ne lajkuje
pa ne znam, po demoima nema uopshte taj problem. a i imash treble kontrolu jebesh ga, pa povecash treble. u svakom sluchaju ako zhelish da na ne narochito agresivan nachin povecash sustain i bogatstvo overtone-ova u akordima onda bi iz celog sveta compressor-a ovo trebalo da bude najbolje [ako se neko ne slazhe neka kazhe sada ili zauvek cuti] a ako zhelish jbg da modifikujesh gitaru sustainiac sistemima onda je to druga stvar...mada mislim da ja to nikad ne bih uradio a kamo li ti 

-
pa tako ne[to i ja mnim..
sve ostalo vodi u procesore i sveopštu digitalizaciju, valjda..
sve ostalo vodi u procesore i sveopštu digitalizaciju, valjda..
-
Re: pomozite antitalentu u vezi sa sastejnom™
+1, eksdiKill surf city wrote:
-
ajd i ovde da pitam
dakle, koja pedala za ovakvu solažu..neki OD?
Само ако хоћеш да упропастиш чист тон гитаре 

Pitanje je šta tačno pitaš. Ako misliš na onaj zvuk koji se "promeni" u solaži, to je neki octaver, recimo Boss PS-6 bi bio zgodan za ovu pesmu, taman da uradi i harmonije... Ono na početku bi se radilo volume pedalom (ili samo volume potom na gitari).Boogie Woogie wrote:ajd i ovde da pitam
...
-
pitam za zvuk koji ide od 0:36
To je "prljavi" (overdrive kanal) zvuk, neck magnet, sa dosta reverba - koji pomaže da zvuči malo "anđeoskije" i pitkije. Ja bih lično ovo svirio na neck magnet-u Les Paul-a (jer to mi je školski primer kremastog neck zvuka), mada me u ovom konkretnom slučaju zvuk možda više podseća na singlove...Boogie Woogie wrote:pitam za zvuk koji ide od 0:36
Što se pojačala tiče, ne čujem ništa nestandardno..
Nagađam, naravno... (preko vrlo loših slušalica)