Carl Martin - PlexiTone - KLON
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Carl Martin - PlexiTone - KLON
Da li moze na Plexitonu da Boost radi kao zasebna pedala, tj nezavisno od High gain i Crunch-a?
Da, i na Plexitone i na AC Tone... Doduše, obe su baferovane, nisu true bypass, ali boost radi nezavisno od toga da li je drive uključen ili ne. 

jes da sam off topic...al cisto da ti kazem Baba Slim-e...U jednoj temi si spominjao clan amp simulator
Evo kod mene jedan GT2 klon na stolu.Znaci njegov TWEED-CLEAN radi nenormalno dobro.Pa znaci ja kad ga cujem ja stvarno pomislim na strata ukljucenog u fendera-al bez da preterujem.Vredi ga imati samo zbog toga.Drugo razgovarao sam pre neki dan sa jednim likom,koji ima moj klon GT2.Znas sta mi je rekao -uoredjivao sa originalom i kaze pa tu je negde mozda malo bolje zvuci original,ali TVOJ KLON GA ODUVA SA TWWED CLEAN i tacka.Kaze mnogo ,mnogo dobro.Eto...
Izvini za off topic...

Izvini za off topic...
Hvala na informaciji
Drago mi je da tvoj klon radi tako dobro, to je super sprava...
Ja sam se po YT klipovima odlučio za Harley Benton American Sound, kopiju Tech 21 Character Series ''Blonde'' pedale, koja isto treba da simulira Fender pojačala. Jednostavno, sudeći po tim klipovima gde je gitara direkt kroz tu pedalu snimana u laptop/iPad ili šta god već, to je gotov isproducirani Fender clean zvuk, a nažalost, po klipovima GT2 ne radi toliko dobro, bar za tu klin namenu, koliko sam uspeo da nađem. Svejedno, to mi neće biti glavni koncept već backup, ali i to planiram da završim sa nabavkom uskoro, i da kompletiram celu priču o kojoj razmišljam već neko vreme.

Ja sam se po YT klipovima odlučio za Harley Benton American Sound, kopiju Tech 21 Character Series ''Blonde'' pedale, koja isto treba da simulira Fender pojačala. Jednostavno, sudeći po tim klipovima gde je gitara direkt kroz tu pedalu snimana u laptop/iPad ili šta god već, to je gotov isproducirani Fender clean zvuk, a nažalost, po klipovima GT2 ne radi toliko dobro, bar za tu klin namenu, koliko sam uspeo da nađem. Svejedno, to mi neće biti glavni koncept već backup, ali i to planiram da završim sa nabavkom uskoro, i da kompletiram celu priču o kojoj razmišljam već neko vreme.

E ...snimci puno puta ne govore nista,ili mnogo.najbolje je probati uzivo pa videti.Da je ovaj GT2 sto je kod mene moj poslao bi ti ga da probas.A mozda cu da ga usnimim onako sa lupovima preko laptopa-cisto informativno,pa da postavim-cisto da cujes.Puno puta sam slusao taj GT2 i klonove,i pazi on zvuci fino al klonovi su bljak.Ajd ako te interesuje da cujes ti mi kazi pa cu ga snimim cim ga upakujem.
Znam da klipovi umeju da prevare, ali nekad umeju biti i u pravu.
Pazi, zbog mene se zaista ne moras cimati, dovoljno si se iscimao za Riot-a i ostale drajvove,
ali mozda ne bi bilo lose da usnimis i okacis na svoju temu, jer je to jedan od klonova koji inace nudis, i kapiram da bi svakako bilo korisno da ta informacija postoji tamo, nekome ce sigurno biti od koristi... 

Pazi, zbog mene se zaista ne moras cimati, dovoljno si se iscimao za Riot-a i ostale drajvove,

Lepo si odradio creva matori.
Lepo lepo sve to izgleda. Samo napred, nek Aceton mirishe po celoj Vojvodini, zasluzhuje!
Hvala puno ljudi.
Pedala standardno radi super, stvarno dobar drive...

Pozz svima, treba mi mala pomoc.. upravo sam zavrsio plexitone,ali mi regulacija gaina ne radi kako treba. ustvari kao da postoji nekakva interakcija izmedu dva pota (crunch i high gaina). isto tako gain je skoro pa maximum.. svi dijelovi koje sam koristio su novi, jedino da nisam naletio na pokvarene potove..
Sve rijeseno, masa je u pitanju bila..
E super sto si resio problem...
Slike daj! 

evo i koja slika (jedva sam skont'o kao ih uploadovati
) Ugl koristio sam layout Plexituna,sa par modova. Ovo mi je treca pedala koju sam napravio i mogu reci da sam ugodno iznenadjen kako zvuci.