100 jura ~ 130$...ako cemo vec polovno, 535q kao stari model moze da se nadje za 60ak $ na TGP, ostane 90$ za 'raveTrzalica wrote:Ne mora 150, evo, čova prodaje za 100:bancika wrote:.... a wah 150..... A za 100-130$ mogu da uzmem Q95 ili 535Q wah koji razara
http://www.kupujemprodajem.com/Dunlop-C ... id=5771176
MXR Hendrix Tribute Series (Slight Return)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: MXR Hendrix Tribute Series (Slight Return)
za tu lovu podrzacu domace ako mi bude bas toliko do vajba,ili cu da ganjam danelectro.ja se nadah nesto tipa 80 dolarjev ili sl,kad ono medjutim.a sto sam ja mislio da ce da bude toliko jeftino,ko ce mu ga znati.
Hmmm... lepo radi ali mi je sumljiv ovaj Vibe, waiting for some guts...

ipak, svaka čast Dunlopu, lep kompletić

Meh... samo podseca na univibe... ovo su modovali faze45...

nije ovo pravi Hendrix, ovo je Galeb Nikacevic

On topic, duža verzija:
Moj favorit po dizajnu
Meni ovo do jaja, ali ja sam ja, uvek crtam Hendriksa kečapom po sendviču pre nego što ga pojedem. Isto i kad kenjam.
pre nego sto pojedes?nebojsak wrote: Isto i kad kenjam.

ne razumem ovu raspravu, ali nije ni bitno.
ono shto htedoh reci je, kad vec o kenjanju, meni se malo kenja od hendrixa na svakoj pedali jbg, i ja imam hendzhu na uni-vibe-u ali ga nisam ja stavio haha, ali malo smara jbt, mogao bi Dunlop da smisli neki stronger selling point od hendrixove face i imena na svemu i svachemu
mada niko ne smara vishe od Mike Mathews-a iz EHX-a, koji svaki intervju na svetu pochinje kako mu je Hendzha bio predobar drugar, kapiram da je demo i Ravish SItar-a zapocheo nekom prichom o Hendrixu. alo bre.
I Roger Mayer na svom sajtu toliko kenja oko Hendrixa da je to neverovatno, na fejsbuku takodje.
misim ono. bratjo.
ono shto htedoh reci je, kad vec o kenjanju, meni se malo kenja od hendrixa na svakoj pedali jbg, i ja imam hendzhu na uni-vibe-u ali ga nisam ja stavio haha, ali malo smara jbt, mogao bi Dunlop da smisli neki stronger selling point od hendrixove face i imena na svemu i svachemu

mada niko ne smara vishe od Mike Mathews-a iz EHX-a, koji svaki intervju na svetu pochinje kako mu je Hendzha bio predobar drugar, kapiram da je demo i Ravish SItar-a zapocheo nekom prichom o Hendrixu. alo bre.
I Roger Mayer na svom sajtu toliko kenja oko Hendrixa da je to neverovatno, na fejsbuku takodje.
misim ono. bratjo.
+1bancika wrote:pre nego sto pojedes?nebojsak wrote: Isto i kad kenjam.![]()
Zapravo, sačekam delivery report, da me pljusne voda po guzi, onda izvadim produkt, nacrtam Hendžu po unutrašnjosti WC šalice, pa tek onda ide gozba

ontopic:

25 evra u Artistu, na popustu.
jel ovo djule van gogh?
Naravno. Đuletov signature Muscular OD/delay/Autowah. Bruka jeftin na popustu, vredi isprobati.
Докле више тај сарказам, камо шира слика?
u jbt nije ni chudo shto zaradjujesh za leba od ovakvih stvari, svaka chast ovo je vrhunska montazha!nebojsak wrote:
25 evra u Artistu, na popustu.
ja ne verujem da ovo postoji.