Reverse - FunkyTangoMetalBlaBlaTrucShit
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: Reverse - FunkyTangoMetalBlaBlaTrucShit
Ja ne kontam jedno (ajde lako cemo usnimiti jedno u drugo) kako cemo znati ko ce gde da svira ,kontas, tipa necu ja da sad meni neko kaze ej imas ovde min (ono malo to trulo) nego gde me povede ,ne znam ,ajde videcemo kad deki dodje 

Pa da i meni to sad malo pglu, ajde Deki ce da presudi...

Uhh,
Neka svako snimi svoj deo solaze... kako god hoce...
Onda exportuje ceo svoj solo ali kao pojedinacnu traku. Ne kao mixdown vec kao pojedinacnu traku!!!
onda neka ili mp3-juje ili zipuje wav (samo sto ume da bude veliki...)
onnda neka posalje Reversu, jer je stvar njegova i on ima original backing track
Znaci samo jednu traku... od pocetka do kraja..sa sve praznim delom, da ne bi Reverse imao problema da je uglavljuje!!!
Reverse to smiksa i posalje!!!
Ha, preteskoste me!!!
ok...
Ajde neka Reverse okaci stvar i neka kaze od kog minuta i sekunde, do kog minuta i sekunde idu delovi predvidjeni za solaze (improvizacije)
A onda ce podelimo!!!
Na kraju... neka svako snimi gde mu je volja, pa ce Reverse da odredi koja gde ide!!! big deal!
Ah, da!, kazem, najbolje bi bilo da Rev. smiksa jer su kod njega originalni zvukovi, trake, wavovi, plugovi i ostalo, da se ne cimamo i to da saljemo po net!!!
Neka svako snimi svoj deo solaze... kako god hoce...
Onda exportuje ceo svoj solo ali kao pojedinacnu traku. Ne kao mixdown vec kao pojedinacnu traku!!!
onda neka ili mp3-juje ili zipuje wav (samo sto ume da bude veliki...)
onnda neka posalje Reversu, jer je stvar njegova i on ima original backing track
Znaci samo jednu traku... od pocetka do kraja..sa sve praznim delom, da ne bi Reverse imao problema da je uglavljuje!!!
Reverse to smiksa i posalje!!!
Ha, preteskoste me!!!
ok...
Ajde neka Reverse okaci stvar i neka kaze od kog minuta i sekunde, do kog minuta i sekunde idu delovi predvidjeni za solaze (improvizacije)
A onda ce podelimo!!!
Na kraju... neka svako snimi gde mu je volja, pa ce Reverse da odredi koja gde ide!!! big deal!
Ah, da!, kazem, najbolje bi bilo da Rev. smiksa jer su kod njega originalni zvukovi, trake, wavovi, plugovi i ostalo, da se ne cimamo i to da saljemo po net!!!
Nista ajde neka snime deki i petrruci ,ja cu neki drugi put (hvala bogu kako si krenuo bice puno jos ovakvih zanimljivih stvari),da ne pravimo zbrku sad 

- DrGreenthumb
- MF veteran
Bilo bi lakse da postuje samo track bez solaza, pa nek svako doda svoju, inace je pesmica fenomenalna, mozemo i da napravimo guitar-show-off-fest na njenoj bazi
Najbolje 2 ulaze u konacni snimak or something
Cheerz!

Cheerz!
Dakle, procedura je sledeca!
Reverse snimi tj exportuje stvar bez solaza u mp3...
onda odredi odakle dokle idu solaze znaci min:secunde...
onda svako snimi svoj deo kako zna i ume..
Exportuje SAMO njegov kanal i posalje ili na net ili Reversu
Revers to smiksuje i predoci nam!!!
Reverse snimi tj exportuje stvar bez solaza u mp3...
onda odredi odakle dokle idu solaze znaci min:secunde...
onda svako snimi svoj deo kako zna i ume..
Exportuje SAMO njegov kanal i posalje ili na net ili Reversu
Revers to smiksuje i predoci nam!!!
Evo i trake... http://www.box.net/shared/l9q1iuwgsw
znachi:
Solo 1. 0:51 - 1:39
Solo 2. 1:51 - 2:39
Solo 3. 2:51 - 3:39
Solo 4. 3:51 - 4:39
Posle kraja svakog solo-a, imate jos 3-4 sekunde preko onog elek. klavira, da zavrshite frazu...
Dejan, Petrucci i Critical, snimite gde hocete, to cu ja da sredim posle, Dejan ce da sredi gitare...
Pa srecno dzemovanje...
P.S. Ako se neko pita, pesma je u dorskom modusu iz G, mada se super uklapa i pentatonika iz G...
znachi:
Solo 1. 0:51 - 1:39
Solo 2. 1:51 - 2:39
Solo 3. 2:51 - 3:39
Solo 4. 3:51 - 4:39
Posle kraja svakog solo-a, imate jos 3-4 sekunde preko onog elek. klavira, da zavrshite frazu...
Dejan, Petrucci i Critical, snimite gde hocete, to cu ja da sredim posle, Dejan ce da sredi gitare...
Pa srecno dzemovanje...
P.S. Ako se neko pita, pesma je u dorskom modusu iz G, mada se super uklapa i pentatonika iz G...
Ej momci pa ovo je fenomenalna ideja! Hteo sam i sam da predlozhim neshto slichno ali evo sve se odvija super i spontano. Moglo bi biti vishe ovakvih experiment kolaboracija a Green Thumb-ov predlog o guitar show off-u pa najbolje dve prolaze je stvarno cool!
Nisam uopshte kompetitivan tip ali nije losha ideja uopshte. Ako mi dozvolite, otishao bih i ja do druga da snimim neshto na njegovoj gitari, jer ja posedujem samo njesra akustaru. 
Petrucci od tebe ochekujem puno druzhe, nemoj da me razocharash nekim latino foricama!

Samo cepajte momci jedva chekam da chujem shta ce biti od ovoga. Samo da se stvara i druzhi, to je muzika.

Petrucci od tebe ochekujem puno druzhe, nemoj da me razocharash nekim latino foricama!

Samo cepajte momci jedva chekam da chujem shta ce biti od ovoga. Samo da se stvara i druzhi, to je muzika.
E bas ocu tebi uziNat! 
/////////////////////////
E da, zajebite sa tim takmicenjem, taman reko da danem dusom, da improvizujem malo, sad treba ono...moj je bolji/veci/lepsi

/////////////////////////
E da, zajebite sa tim takmicenjem, taman reko da danem dusom, da improvizujem malo, sad treba ono...moj je bolji/veci/lepsi

Ih bre Vasilije bash si za ovaj forum, hvatash se za svaku moju rech!
A shto se latino forica tiche, pa brate, bidni malko versatilan, a znam da mozhesh, ne vidim kako latino ide uz ovaj Reverse-ov track, mada...kad neko zna...mogao bi i mugam u ovo da uvali!
Ma zezam se druzhe, otpichi ga onako iz dushe, volim ja tvoju svirku, to valjda znash.
A shto se latino forica tiche, pa brate, bidni malko versatilan, a znam da mozhesh, ne vidim kako latino ide uz ovaj Reverse-ov track, mada...kad neko zna...mogao bi i mugam u ovo da uvali!

Ma zezam se druzhe, otpichi ga onako iz dushe, volim ja tvoju svirku, to valjda znash.

- Tiki the Boyler
- Urednik
Kako je meni ovo promaklo?
Ja obično mnogo serem... ali ovde i nemam previše prostora za to!
Mnogo lijepa ideja... Fenomenalna bass linija. Cool harma...
Možda si malo presr'o u improvizaciji (moram malo) ali znam kako je kad te ponese!
Sve u svemu - odlično!
Ja obično mnogo serem... ali ovde i nemam previše prostora za to!
Mnogo lijepa ideja... Fenomenalna bass linija. Cool harma...
Možda si malo presr'o u improvizaciji (moram malo) ali znam kako je kad te ponese!
Sve u svemu - odlično!
Hehe, i ja bas i nisam za to takmichenje, ali dobro...
Hvala za bass liniju, kad mi to kaze basista, znachi dobro je...
Pa lepo rekoh ja u prvom postu, da sam se isprdjivao i proseravao sa improvizacijom...
Hvala za bass liniju, kad mi to kaze basista, znachi dobro je...

Pa lepo rekoh ja u prvom postu, da sam se isprdjivao i proseravao sa improvizacijom...

Ajde ljudi, gde su ti snimci?!?! 

U bre sto su naporan ,cekaj da mi dodje inspiracija, evo i ja je cekam,aahhaahahaha (brate aj mi budi muza ,pliz,hahahha)