Neck Through SG pomocu stapa i malo vise kanapa ...
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- mislim_stvarno
Re: Neck Through SG pomocu stapa i malo vise kanapa ...
dobro je da je zbog pozitivne stvari ovaj topic trpeo
nek je bebac ziv i zdrav, pa nek i on(a) zasvira na ovom sg-u

Dace Bog....
Sad ima godinu pa imam malo vise lufta
Sad ima godinu pa imam malo vise lufta
Biće glavna faca u društvu jer tata pravi gitare
Nek je živ(a) i zdrav(a), sve drugo je manje bitno, biće vremena za gitare
Nek je živ(a) i zdrav(a), sve drugo je manje bitno, biće vremena za gitare
Devojcica je ..Ognjenka se zove...
Hvala ... da smo zivi i zdravi ..a za drvodelje ce biti dana
Hvala ... da smo zivi i zdravi ..a za drvodelje ce biti dana
Lepo ime, moj mlađi klinac je Ognjen 
Haha super
koliko ima godina?
Hajde baš da ne idemo van teme, odgovoriću još ovo, ima 3 godine 
pa eto tu su negde 
A sad nesto u vezi teme...
Mislim se izmedju Ebony i Rosewood ...hvataljke....???
Mada mislim da cu pre da stavim abonos....
A sad nesto u vezi teme...
Mislim se izmedju Ebony i Rosewood ...hvataljke....???
Mada mislim da cu pre da stavim abonos....
i ja sam za ebony! mislim da vec u ovom momentu kad odluchujesh ebony ili rosewood treba pogledati i magnete koje cesh da stavish. ebony je, kazhu, drvo koje zvuchi svetlije od rosewood-a i ima brzhi attack, kao maple samo shto je osecaj pod rukom sasvim drugachiji i jelte, crno je
, pa pripazi jer ceshto magneti koji idu u SG-e dosta vrishte [i treba tako, drugachije ne bi valjalo] ali da se ne desi da ti gitara zvuchi harsh. Mada instrument u koji je ovoliko truda ulozheno na kraju ima da zvuchi jebeno dobro pa ne znam shta da je!
kakve magnete si mislio u njega?
kakve magnete si mislio u njega?
- rockozaurus
Korenjak wrote: Ja imam u planu da mu stavim Bigsby tremolo i TV jones magnete.... a to sve zajedno kosta skoro 500e.... uopste mi nije na vidiku kad cu imati da odvojim tolko love...
Ja volim malo ostriji zvuk... nesto izmedju gretscha SG i rickenbackera....
Ne znam da li bi eboni mogao toliko da ga posvetli pored ovolikog mahagonija... hm ... bice teska djutra... vec sad je .... a ebony ima vecu specificnu tezinu od rosewooda ...tako da ce biti bas ugojena gitara...
Magnete bih voleo TV Jones model T-Armond koji su neka varijanta P-90 ako uspem da ih dobavim.... i to kad bude para
http://tvjones.com/pickups/single-coil- ... /t-armond/
... Razmisljao sam i o Minihumbuckerima kao na LP deluxe.... a pomisljao sam i na http://tvjones.com/pickups/filtertron-style/magna-tron/
Sve u svemu ima vremena za razmisljanje...
Ja bih je svirao puno na klinu ...gde mi treba bistar zvuk... I pomalo na nekom poludrajvu....
Sada imam Electra LP iz 78. i iz nje dobijam to sto mi treba u kombinaciji sa Twin Reverbom.... a on ima Humbuckere oklopljene ...
Evo mog LP-a:

Ne znam da li bi eboni mogao toliko da ga posvetli pored ovolikog mahagonija... hm ... bice teska djutra... vec sad je .... a ebony ima vecu specificnu tezinu od rosewooda ...tako da ce biti bas ugojena gitara...
Magnete bih voleo TV Jones model T-Armond koji su neka varijanta P-90 ako uspem da ih dobavim.... i to kad bude para
http://tvjones.com/pickups/single-coil- ... /t-armond/
... Razmisljao sam i o Minihumbuckerima kao na LP deluxe.... a pomisljao sam i na http://tvjones.com/pickups/filtertron-style/magna-tron/
Sve u svemu ima vremena za razmisljanje...
Ja bih je svirao puno na klinu ...gde mi treba bistar zvuk... I pomalo na nekom poludrajvu....
Sada imam Electra LP iz 78. i iz nje dobijam to sto mi treba u kombinaciji sa Twin Reverbom.... a on ima Humbuckere oklopljene ...
Evo mog LP-a:

aha izvinjavam se, nisam prochitao oko magneta ranije...
strava! TV Jones keva. Bice to gitarchina. Upravo to i jeste meni najbolji zvuk like ever, kad svirash clean ili low to medium drive sa magnetima i gitarama tipa rickenbacker, gretsch, i sl...ah radostan cesh biti kad dovrshish taj projekat!
strava! TV Jones keva. Bice to gitarchina. Upravo to i jeste meni najbolji zvuk like ever, kad svirash clean ili low to medium drive sa magnetima i gitarama tipa rickenbacker, gretsch, i sl...ah radostan cesh biti kad dovrshish taj projekat!