Sta mi savjetujete
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Sta mi savjetujete
Htio bih da cujem vase misljenje, sto mi preporucujete. Naime, hocu da stavim seymour duncan megnete na gitaru tipa strat i to na neck i middle poziciju prvenstveno radi dobijanja jednog zdravog,jakog i cistog clean tona. Za neck poziciju mislim da bi dobro dosao cool rails ali za midle se dvoumim. Dajte mi molim vas prijedloge i savjete.
Re: Sta mi savjetujete
Koja gitara?Koje drvo?Vrsta muzike?
Baš to što kaže vbraca.
S tim što se ja razumem samo u metalske magnetem jedinu korisnu informaciju koju mogu da ti dam jeste da imaš tone chart na SD sajtu, to je jako super stvar. A magneti se isplate i na jeftinijim gitarama, jer uvek možeš da ih staviš i na neku novu, jedino ih ne vredi stavljati na neke baš očajne gitare, onda bolje kupi novu.
S tim što se ja razumem samo u metalske magnetem jedinu korisnu informaciju koju mogu da ti dam jeste da imaš tone chart na SD sajtu, to je jako super stvar. A magneti se isplate i na jeftinijim gitarama, jer uvek možeš da ih staviš i na neku novu, jedino ih ne vredi stavljati na neke baš očajne gitare, onda bolje kupi novu.

Gitara je casio pg380, cuvena sinth gitara za "tezge",tijelo je "alder",
ali meni licno ima na gitarskom izlazu malo plastican, preostar EMG-ovski ton. Mislio sam na kombinaciju Seymour Duncana koji po mom misljenju ima dosta puniji i topliji ton, recimo na kombinaciju cool rails i vintage rails, ili, sta vi mislite?

Porucio sam pearly gate za humbacker (trembucker) i dva STK-S4 singl coil. Tesko cekam da vidim i cujem, osjecam da je to dobra kombinacija.