Digitech Screamin' Blues
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Digitech Screamin' Blues
Kakva su vasa iskustva sa ovom pedalom? Treba mom ortaku/gitaristi u OBH jedan drajv koji je jaci od standardnog OD, ali da nije prejako...Pa nas zanima ova pedala posto je dzabe..34e nova! 

Re: Digitech Screamin' Blues
Мени је проблем то што та педала има име које треба дословно тумачити. Сва је вриштава. Не могу да кажем да лоше ради, просто мени није пријала ни најмање. За исте паре мислим да има и Hot Head, који на нижим и средњим подешавањима има исту количину драјва као Creamin' Blues, али са мање "чупавим" звуком.
-
Mislim da hot rod moze i za manje pare da se nadje. A bolje radi od screaming.
A zar mu nije bolje da skupi jos 1500-2000 din i da uzme nekog ocd-a ili tako nesto?
A zar mu nije bolje da skupi jos 1500-2000 din i da uzme nekog ocd-a ili tako nesto?
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Budzet je oko 30e...
Hot head mi se cini zujavijim bar po testovima. Moram da isprobam taj skriming bluz, pa cu proceniti, najprivlacnije na toj pedali je pot za bass koji bi ja stavio na sve boss drajv pedale a i cak i na Ibanez... koje su ikad izumljene, jer im to fali

Hot head mi se cini zujavijim bar po testovima. Moram da isprobam taj skriming bluz, pa cu proceniti, najprivlacnije na toj pedali je pot za bass koji bi ja stavio na sve boss drajv pedale a i cak i na Ibanez... koje su ikad izumljene, jer im to fali

-
nemanjavelimirovic wrote: pot za bass koji bi ja stavio na sve boss drajv pedale koje su ikad izumljene, jer im to fali![]()

EQ <3
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
ovo bi isto voleo da probam za djitru...nekako mi deluje perfect.Kill surf city wrote:
EQ <3

Нека заобиђе Вриштави Блуѕ, пробао сам је, као што Кристијан рече, заиста је прштава и крештава шта год да урадиш са еквилајзером, баш сам некако био разочаран.
Ајд кажи поближе ако може, какав би отприлике тип драјва хтео да има, да ли баш дист, или ОД, средњаст, раван, маршал-војсинг™, блуз-драјвер-војсинг™...? Да знамо шта уопште да предлажемо, ако ишта може за те паре...
Ајд кажи поближе ако може, какав би отприлике тип драјва хтео да има, да ли баш дист, или ОД, средњаст, раван, маршал-војсинг™, блуз-драјвер-војсинг™...? Да знамо шта уопште да предлажемо, ако ишта може за те паре...

-
A Bad Monkey? I on je prejeftin, a mozda bi bio OK za te potrebe?
Ako je za dobrog ortaka,ja mogu napraviti OCD,i dati mu ga na rate,tipa 30 evra odma ,a 25-30 za mesec dana.Posto sam saradjivao sa tobom Nemanja,ako garantujes za drugara-eto.Mislim da je bolja stvar izbrati bolje,nego birati izmedju dva losa.Neznam kako zvuce pomenute pedale,al znam da OCD radi dobro.Tu se moze dodati i modifikovani TS ,sa vise drive-a,ili Maxon od 808,koji malo zesce radi od Ts-a...itd,itdnemanjavelimirovic wrote:Kakva su vasa iskustva sa ovom pedalom? Treba mom ortaku/gitaristi u OBH jedan drajv koji je jaci od standardnog OD, ali da nije prejako...Pa nas zanima ova pedala posto je dzabe..34e nova!

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
pa da ima vise gejna to je poenta...
Pitacu ga Makso ako hoce, pa cu ti javiti
Pitacu ga Makso ako hoce, pa cu ti javiti

od tog deal-a 5e da ide za hosting
-
Cortex wrote:od tog deal-a 10e da ide za hosting