Dileme oko kupovine el. gitare
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Dileme oko kupovine el. gitare
Pa posto sam danas ostao bez svoje Ibanez gitare koju sam poklonio mladjem bratu za rodjendan (ibanez Rg2550z) resio sam da skipujem Castle fest i kupim novu gitaru.Medjutim pri obrtanju neta dosao sam do zakljucka da bih mogao da pazarim B.C. Rich warlock (oko 230 evra) ili Ibanez RG-321 MHWK (oko 310 evra).Obe gitare naravno nisu ni blizu mom ex ibanezu ali posto verovali ili ne moj brat ima 17 god i svira bolje od mene(skoro ko Dimebag) neka mu bolja gitara.Sta su vase preporuke koje od ove dve gitare bi bilo bolje da pazarim.JA imam neko svoje licno misljenje ali ipak je bolje konsultovati se sa ljudima koji imaju vise iskustva pri kupovini gitara(ja sam promenio 4 gitare i sve sam kupio posle necije preporuke) pozz 

Re: Dileme oko kupovine el. gitare
Ajd malo da se nasalim.
Ako si kupovao gitare po necijoj preporuci, a onda si te gitare i prodavao, to znaci da ti gitare nisu odgovarale...
Uzmi kupi jednu po svojoj odluci i videces da ce ta gitara da ti priraste za srce!!
Pgledaj, Jacksone u Mitrosu, Hammere u Mix Musicu, Apollo u Maricu, Peavey predator u Artistu, Ibaneze u Noti....
Obidji prodavnice i nadji nesto sto ce ti odgovarati i cime ces biti zadovljan.
Moj tip
Hamer i Predator

Ako si kupovao gitare po necijoj preporuci, a onda si te gitare i prodavao, to znaci da ti gitare nisu odgovarale...
Uzmi kupi jednu po svojoj odluci i videces da ce ta gitara da ti priraste za srce!!

Pgledaj, Jacksone u Mitrosu, Hammere u Mix Musicu, Apollo u Maricu, Peavey predator u Artistu, Ibaneze u Noti....
Moj tip
Hamer i Predator
Ibaneze u Mitrosu, Mixu i Mega Musicu, cini mi se da u Noti vise ne drze.. mozda se desi da im je ostao koji model, ali kako su mi rekli, nece ih vise nabavljati.
Moja preporuka je Ibanez svakako, tog BC Richa ne bih.
Moja preporuka je Ibanez svakako, tog BC Richa ne bih.

-
Pa vidi ja radim u prodavnici gitara i stalno sam u kontaktu sa svakavim gitarama ali slabo su tu neki Ibanezovi modeli pa da ih prosviram i da se ne bih setao po gradu od prodavnice do prodavnice jer nemam bas puno vremena pitam za savete,ali izgleda da cu morati da odvojim vremena i za setnju gradom i svirku po prodavnicama.Jedinu gitaru koju sam kupio bez saveta bio je neki Bakers i to sam kupio devojci za 8 mart i ono jos uvek radidejankuki wrote:Ajd malo da se nasalim.
Moj tip
Hamer i Predator

Izvini na indiskretnom pitanju, a u kojoj prodaavnici radis!? I gde?
-
Prodavnica gitara DR Studio Remix u Kragujevcu sta ces privremeni posao radim oko 3 meseca tamo gazda je genije nas semorica radimo za nekih 120e meseno + ja nisam nikada na poslu posto zivim u BG na posao dodjem samo da opravim neke gitare(mi smo i servis gitara) i da pokupim platu znaci onih 5-10 dana se izujem dok sredim gitare i posle me nema dok me opet ne zovnu.Bas volim svoj posaodejankuki wrote:Izvini na indiskretnom pitanju, a u kojoj prodaavnici radis!? I gde?