dod fx25
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: dod fx25
To ces tesko naci...uzmi Ehx Q-Tron, njega popularise George Clinton...
Koliko kosta q-tron (nasao sam na netu i micro Q-tron kakav je i kolko kosta )?
Ja sam cuo samo hvale za njega + true bypass + cena u srbiji izmedju 70-80e
- Rocket Roll
Micro Qtron je oko sto evra, kod nas. Ne radi ništa što ne radi standardni wah-wah. Svaki autowah (uključujući tu i Qtron) me se ipak doima kao, pre svega, bacanje para.
Mislim, zvuk je veoma lep, ali je to ipak auto-wah.
Mislim, zvuk je veoma lep, ali je to ipak auto-wah.
E a sta je sa Behringera video sam da imaju FM600 ( oko 50 evra) kakav je dali je neko svirao na njemu?
a usput sam video i BSY600. Kakav u stvari zvuk daje synth ? za sta sluzi, mozel neko da mi pojasni ili neki sample ?
a usput sam video i BSY600. Kakav u stvari zvuk daje synth ? za sta sluzi, mozel neko da mi pojasni ili neki sample ?
- Rocket Roll
"Ištite i daće vam se." (Luka, 11:9)Solomon wrote:Kakav u stvari zvuk daje bass synth ? ...moze neki sample ?
Zanimljivo, pogledao sam jos nekih snimaka na Utube, nekako mi se svidja ova pedalica, moze se naci dosta zanimljivih zvukova, a ima i envelope u sebi. Da li imaju u mitrosu? posto u utorak dolazim do BG, pa u sredu opet.
- sirac-šunka
- vragolan
Naravno da ima u Mitrosu, samo ne kosta malo za jednu pedalu. Ne znam tacno, ali preko 100 evra u svakom slucaju. Imao je i The Mask AE skroz novu, ne verujem da je jos prodao, pa mu posalji PP.
Ja sam svirao dosta dugo, starijeg brata Syb-5 pedale, Syb-3. On je nesto siromasniji u farbama, ali glavni problem je sto je tu pedalu tesko artikulisati. Prvo, sa baterijom je potpuno neupotrebljiva. Celu svirku sam jednu upropastio, jer se baterija ustrosila za 15 min, a onda se efekat nekontrolisano palio i gasio, a kad se upali nastajali su neki bezveze zvuci. Zatim, to je digitalna pedala i tracking i nije u potpunosti dobar, narocito kad se sviraju 16-ke na nekih 110-120bpm, npr. Neke od ovih problema su pokusali da srede na novijoj verziji, ali... treba probati.
Bass synth pedala svih pedala je.. AKAI DEEP IMPACT!!!! Ali, jbg, ne proizvodi se vise, a polovnjaci na e-bayu kostaju pravo malo bogatstvo.
Sto se tice auto-waha i envelope filtera, ja sam ipak za. Mrzi me da gazim obican wah, a ovako cu da kupim jedan envelope filter, fuzz, octaver i npr. phaser i eto ti synthy zvuka u raznim kombinacijama. Samo je problem sto prvo moram da postanem bogat
.
Ja sam vec pisao nesto slicno u nekoj ranijoj temi, kada je Braca pitao za Digitech-ovu slicnu pedalu, pa potrazi u nekoj ranijoj temi. Bas sam se raspisao tada, cini mi se...
Ja sam svirao dosta dugo, starijeg brata Syb-5 pedale, Syb-3. On je nesto siromasniji u farbama, ali glavni problem je sto je tu pedalu tesko artikulisati. Prvo, sa baterijom je potpuno neupotrebljiva. Celu svirku sam jednu upropastio, jer se baterija ustrosila za 15 min, a onda se efekat nekontrolisano palio i gasio, a kad se upali nastajali su neki bezveze zvuci. Zatim, to je digitalna pedala i tracking i nije u potpunosti dobar, narocito kad se sviraju 16-ke na nekih 110-120bpm, npr. Neke od ovih problema su pokusali da srede na novijoj verziji, ali... treba probati.
Bass synth pedala svih pedala je.. AKAI DEEP IMPACT!!!! Ali, jbg, ne proizvodi se vise, a polovnjaci na e-bayu kostaju pravo malo bogatstvo.
Sto se tice auto-waha i envelope filtera, ja sam ipak za. Mrzi me da gazim obican wah, a ovako cu da kupim jedan envelope filter, fuzz, octaver i npr. phaser i eto ti synthy zvuka u raznim kombinacijama. Samo je problem sto prvo moram da postanem bogat

Ja sam vec pisao nesto slicno u nekoj ranijoj temi, kada je Braca pitao za Digitech-ovu slicnu pedalu, pa potrazi u nekoj ranijoj temi. Bas sam se raspisao tada, cini mi se...
Ma ja sam mislio na behringer da li imaju xD. Sad skupljam za pojacalo pa ako budem imao viska razmisljam da kupim par pedalica(moje prve pedale xD) .
jel neko pogledao u mitrosu imal behringer? Posto kao sto rekoh bicu u BG u utorak, pa i u sredu. pa reko da malo svratim do mitrosa, prije operacije xD
- sirac-šunka
- vragolan
Brate, jes da nisi odavde, al mnogo je ocekivati da ti neko tek tako pogleda za nesto u Mitrosu.
Mnogo prosto, samo treba da okrenes neki od ova dva broja:
+381 11 361 7668
+381 11 361 7673
Mnogo prosto, samo treba da okrenes neki od ova dva broja:
+381 11 361 7668
+381 11 361 7673
Nisam ja nikome rekao IDI POGLEDAJ, ja sam mislio ako neko bude isao u Mitros da usput pita i za pedalicu. 

Neces naci tu seriju kod nas ni u blizini, Behringer nova linija pedala je ignorisana od strane nasih distributera 

Steta, al ja ipak dolazim sutra u BG
valjda nadjem sta zanimljivo u mitrosu.