"Spot" je snimljen naknadno, i vidi se da se nikakvo sinkovanje nije moglo odraditi jer je zaista odsvirano na jen' dva tri kod mene u studiju. Nema metronoma i nasnimavanja jer je strašna žurba bila
Fino je skroz, produkcija odlična po meni, apsolutno nikakve zamerke nemam A i spot je simpatičan, baš mi sve zajedno deluje kao nešto što se pušta na VH1 posle ponoći, kad ide neki chill out fazon
Super ovo zvuci, i pored youtube-a koji koliko-toliko zasere zvuk.
Mogli su se malo vise poigrati sa aranzmanima.
Dopadaju mi se ovi dzez momenti na klaviru, odlicno to ona svira.. ja bih joj pustio jos malo bass-a, pa nek ih pokrije sve
P.S. Ovaj StingRay rezi i kad ga skroz zamuljas. Ne mozes ga obuzdati pa to ti je..
Tiki the Boyler wrote:Novi rad...
Uživo snimljeno, a potom miksano u mom skromnom studiju
Moja jedina zamerka(ako smem da kažem) je što ne kontam poentu numere. Interesantnije bi bilo da je otpevano npr, na engleskom ili slično...Tehnički je naravno besprekorno u svakom pogledu.
A Sanja (piano) je stara garda... sa puno bendova je radila i gazi taj klavir momački!
Stingray je... Stingray. Iako sam tražio da budu stare žice i na snimanju mu skinuo srednjake do kraja i visoke skoro do kraja, a onda ga u miksu još malo ubijao ostao je Stingray!
@karton
Moj je tehnički dio posla i gledam ne guram previše nos gdje mu nije mjesto!
Ali ako smijem primjetiti više nije Verujem Ne Verujem već VJerujem Ne VJerujem!
Tiki the Boyler wrote:
@karton
Moj je tehnički dio posla i gledam ne guram previše nos gdje mu nije mjesto!
Ali ako smijem primjetiti više nije Verujem Ne Verujem već VJerujem Ne VJerujem!