Gibson studio ili Epiphone Ultra
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Gibson studio ili Epiphone Ultra
Gitare su slicnih cena! Sta je po vama bolje uzeti? 

Re: Gibson studio ili Epiphone Ultra
XDDD
Gibson normalno
Gibson normalno

-
Opet Gibson (po meni).
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
uzmi Gibson. Izaberi dobar komad i to je to.. 

za te novce moze i bolji izbor da se napravi, narocito sto nov gibon neces naci za 600 eura, ali i ako ga ima za te novce ja bih pre uzeo epi ako vec mora da se bira izmedju ta dva, na snimku nema apsolutno nikakve razlike u zvuku, osim sto gib ima malo napucanije magnete, ali razmisli malo. kako to da epi i gib kostaju isto, kod giba placas usa majstore (odnosno plate istih posto je vecina kao da su ih deca na oto-u pravila), dok kod epija za iste novce placas kineske majstore, tako da se postavlja pitanje da li kinezi imaju iste plate kao ameri, ili ameri zakidaju na nekom drugom mestu da bi postigli tu cenu. Kod epija dobijas veoma napucan instrument, koji je fantasticno uradjen, dok kod gibona (u tom cenovnom rangu) dobija jako ojadjen instrument cijoj izradi nije posvecena preterana paznja.
Znam da se mnogi ne bi slozili samnom, ali to su vecinom cobani i budale (da trzo mislio sam na tebe), ali kad sednes i uporedis oba instrumenta jedan pored drugog shvatices o cemu ti pricam.
Moj predlog ako vec hoces LP da pogldas epijeve prophecy modele, fantasticni instumenti, jeste da su malo nalickani, ali ovaj noviji model je malo manje fancy
aj pa tako, ne znam da li sam nesto rekao, ali sam definitivno pricao
Znam da se mnogi ne bi slozili samnom, ali to su vecinom cobani i budale (da trzo mislio sam na tebe), ali kad sednes i uporedis oba instrumenta jedan pored drugog shvatices o cemu ti pricam.
Moj predlog ako vec hoces LP da pogldas epijeve prophecy modele, fantasticni instumenti, jeste da su malo nalickani, ali ovaj noviji model je malo manje fancy
aj pa tako, ne znam da li sam nesto rekao, ali sam definitivno pricao
i ja sam hteo da preporuchim Epi, jer mi po demoima deluje strava. ima i dosta opcija koje dodju handy
Ne vredi pametovati dok ne probaš, pa kako srce kaže...