Odoh da se udavim u Nishavu...DrGreenthumb wrote: ali i moj snimak kasni jedno pola sekundeRitmicki sam ga malo zakomplikovao, moras bas da se iscimas da bi "legao"

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Odoh da se udavim u Nishavu...DrGreenthumb wrote: ali i moj snimak kasni jedno pola sekundeRitmicki sam ga malo zakomplikovao, moras bas da se iscimas da bi "legao"
Muzicki-forum.com se , u slucaju samoubistva ovog mladog coveka, unapred odrice bilo kakve odgovornosti.Reverse wrote:Odoh da se udavim u Nishavu...
Svaka cas', utrefio si ga majstorski
Onako, svidja mi se zvuk. Jesi zvuk podesavao na ovim procesorima sto imas ili preko kompa?
Jbg-a, jeste "debela", mada je bas vitka i malecna (gitara to jest)Zlo wrote:Nisam slusao ceo sat jer mi fali malko vremena ali mi se strasno dopada na ova 3 slusanja.
I eksperiment sa online studiom je predivan.
Eh setih se jos neceg.Poslednja gitara mi ima najlepsu boju.Koji instrument ,pojacalo i efekti su u pitanju?Ako nije tajna
3. edit: Ako je ova debela sa avatara nemoj nista da pises.Za to necu imati para ni bubreg kad bih prodao
petrucci wrote:Onako, svidja mi se zvuk. Jesi zvuk podesavao na ovim procesorima sto imas ili preko kompa?
Da to smo i mi iskomentarisali (Critical, Reverse i ja), da dr.Greenthumb ima najlepsu farbu! Ako ne verujete, pitajte ih...Zlo wrote:Poslednja gitara mi ima najlepsu boju
Fala, fala! Sluzim narodu! Btw, to je fabricki preset Pink Numb Lead, koji sam malo promenio (izbacio chorus, delay, equalizer a dodao tape echo i malo smanjio dist na rat-u), sto vise gain-a vise suma, pa mora da se svira precizno, sto mi uglavnom ne uspeva, ali troodim se
Da to smo i mi iskomentarisali (Critical, Reverse i ja), da dr.Greenthumb ima najlepsu farbu! Ako ne verujete, pitajte ih...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest