hahhaha ne zajebavaj.. o chemu se radi? shta sam propustio?Kristijan wrote:Родитељи да дођу да објасне твоје неоправдане изостанке са форума

@oboss: fmt hh je prejebena gitara.. uzeo sam polovnu (bash kao novu) jednu.. mast! plus se humovi splituju... lako svirljiva.. jedini sam problem imao sa string trees-ima shto su izleteli i udarili mi u monitor dok sam bendovao zice.. ali sam ih zamenio i stavio graftekove neke i rade do jaja sad.. menjao sam i nut, i dobio sustain od godinu dana trenutno su mu chivije najloshija stvar, ali nedovoljno loshe da bih ih menjao... svirao sam gibsone od 1k+ koji su se rashtimavali vishe od ove djitre.. ono shto me najvishe odushevljava je elektronika.. tone pot je jedan od najboljih koje sam imao prilike da chujem, a volume krece od chetvorke petice (jbg ipak je jeftina gitara) ali nakon toga nema nekih posebnih skokova..
poslednjih par dana sam imao music man steve morse (stari), i sad axis super sporta u studiju i moram priznati da sam opet iskoristio fmt hh i njenu srednju poziciju za neke solaze na pesmama.. prosto ubija kako radi