P.S.Evo je moja ljepotica...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Gde si ovo pročitao ako nije tajna? Baš me zanima šta su ti ili taj "expert" pisali dalje ...spanjevic wrote:... jer sam negdje procitao da nije bas za high gain varijante.
A mislim da ljudi imaju različitu predstavu šta je high gain, meni je npr. Eric Johnson kad zgazi fuzz face, tebi je nešto drugo, nekome trećem ni to tvoje nije dovoljno high gainbancika wrote:a koji single coil magneti jesu za high gain? Posto su singlovi zuje pa bilo koji hi-gain zvuk zahteva i noise gate i to dosta njega...a sa druge strane, singlovi su presvetli za high gain, samo skripanje mozes da dobijes bez ikakve punoce. Ako ti hi-gain treba, okani se singlova.
Zato ja i velim da je ipak strat za "umerenije" magnete i da sve one high gain varijante ostavimo za neke gitare sa humbuckerima.bancika wrote:a koji single coil magneti jesu za high gain? Posto su singlovi zuje pa bilo koji hi-gain zvuk zahteva i noise gate i to dosta njega...a sa druge strane, singlovi su presvetli za high gain, samo skripanje mozes da dobijes bez ikakve punoce. Ako ti hi-gain treba, okani se singlova.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest