Pomoc oko hambakera
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Pomoc oko hambakera
Pozdrav svima. Odlucih da kupim gitaru, no nemam zivaca da idem po radnjama i blejim po oglasima tako da cu verovatno kupiti rucno radjenu. E sad, posto sam se zaleteo da na njoj bude neki lep hambaker, htedoh vas priupitati za savet. Naime, zelim neki ham koji ce izvuci zvuk da ne bude previse mjetalski (tj. da ne reže kao motorna pila) a ni previse vintage zvuk, nego nesto izmedju da moze da izvuce vise da tako kazem muzickih stilova. Cena recimo da bude od 5 do 10 rumenih, a ako znate za neku jeftiniju varijantu jos bolje.
Re: Pomoc oko hambakera
SimorDankan 59'/custom hybrid.
Hmmm ja bih rekao Dankan Pearly Gates .. al ne ide to tako. Prvo na koje drvo stavljaš magnet ? Tek kad imaš djitru ispred sebe, onako na suvo oceniš šta se tu dešava, sustain i slične kerefeke pa onda magnet koji sve to može da pokupi ili nadomesti čega ima manjka. I na sve to ćeš morati svom uhu i sviranju da veruješ. Tj kako se ponaša i šta izbacuje pod tvojim prstima. Eto .. to ako si picajzla.. ako nisi sve što ti ovde preporuče će valjati, pa i onaj PG sa početka 

DiMarzio SUPER DISTORSION DP100FBK, sta kazete na ovaj?
- mislim_stvarno
ako volis mejdene, to je to 

i mnogo toga drugog, odlican magnet. Na papiru zvuci kao one trick pony sa previse masti i jos vise outputa ali pokriva veliku teritorijumislim_stvarno wrote:ako volis mejdene, to je to

Zar je moguce da postoji samo taj magnet na domacem trzistu?