Šta ste lepo od opreme probali ovih dana :-)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Šta ste lepo od opreme probali ovih dana :-)
Furao bih i ja, no samo je pojacalo moje. I soba. 

Jebiga...HeatMan wrote:jbg, da si u beogradu pa da svratish do mene da snimimo to chudo kod mene.. jesam li rekao da je prelepa?hahaah

Da moj je wizard3mislim_stvarno wrote:jel' tvoj wizard3? Posto je wizard2 bio isti i na s i rg seriji.

Nesharm-ova gitara je trenutno kod mene i ja sam potpuno fasciniran! Aj' sto je udobna, aj' sto je lepa al' bre zvuci FENOMENALNO!

e bash mi je drago, jedva nekako chekam da ljudi kazhu lepe stvari o Vintage gitarama, jer meni to zvuchi super. 

Od kad sam pazario Vintage, Strat drema na stalku 

Stvarno je dobar instrument. Mozda je ubo' primerak ali jako dobro radi. Rezonantna, jasna... sve je na mestu. Malo mulja u basovima ali nisam ocekivao tu ne znam sta... Potovi su katastrofalni i ovaj instument zasluzuje bolje tako da sa par malenih investicija ovo moze biti izuzetna gitara. Stvarno sam u dilemi da li ovo da pazarim sebi ili CV Tele...Cortex wrote:e bash mi je drago, jedva nekako chekam da ljudi kazhu lepe stvari o Vintage gitarama, jer meni to zvuchi super.
Westbury bas, Japanac, fabrika izgorela početkom osamdesetih. Masivna mrcina od mahagonija, set neck, vrat pod rukom malo ima trip Gibson EB basa, pogled na kobilu čini čudo u digestivnom traktu. Zvuči do jaja, kada se uporedi, reklo bi se da magneti imaju zrnce slabiji output od Preca '51. reissue mog basiste, ali zato imaju neki zajeban bite i režanje. Kupila drugareva devojka za 250 evra, bagatela.
Hehe, rekoh ti sta i kako oko te dodatne opreme, ali ako bas bude preko love, ulozicu, sad imam milion i jedan trosak 

malo sam svirkao ovo u Artistu dok sam tjakulao sa Glavicicem, lepo uradjena djitrica, na Carvin Nomadu zvuci pristojno, ima taj fender sound i bark i bite i sparkle

- mislim_stvarno
sta je ovo na vrhu? i koji marshall?Funkomat wrote:

Gore je TubeMeister 36 a marsal je jmp.

ohh... Yamaha JP2 (japan) , vrat 2 metra sirine ali koga brigaa

- Gitaroholicar
Probah u mitrosu juce Classic Series '60s Stratocaster
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/119 ... -Sunburst/
Nisam bas neki znalac oko Fendera, pa me zanima jel to meksikanac il azijat?
I kakvi magneti idu u nj, posto sam bio u zurbi i nisam ubadao u pojacalo. Al pod ruku, znaci savrseno leze i fin zvuk i sustain ima.
Kontam da kad se skupe novci pada nesto ovog tipa.
Probao sam i tu road worn seriju, i ne svidja mi se nikako. Zanimljiva je ideja, al previse je razdrkano za moj ukus, i to bez stila.
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/119 ... -Sunburst/
Nisam bas neki znalac oko Fendera, pa me zanima jel to meksikanac il azijat?
I kakvi magneti idu u nj, posto sam bio u zurbi i nisam ubadao u pojacalo. Al pod ruku, znaci savrseno leze i fin zvuk i sustain ima.

Kontam da kad se skupe novci pada nesto ovog tipa.

Probao sam i tu road worn seriju, i ne svidja mi se nikako. Zanimljiva je ideja, al previse je razdrkano za moj ukus, i to bez stila.