castim sta god da pazarim
Koja bas pojačala posedujete?
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Koja bas pojačala posedujete?
jes majku mu kinesku. al ovde mi je na 4x10 fino radio posao. cenim da mu je to maximum kvaliteta
al jbg,u ovom momentu ne mogu mnogo da biram
Spoiler:
Fender Rumble 25W, Laney RB6, Trace Elliot MarkV AH250 i Ampeg V4B.
Otvoren za pitanja.
Otvoren za pitanja.
Jel mozes da me upises u testament za tog ampega? 
@Ingwarr
jel ampeg na prodaju ?
jel ampeg na prodaju ?
Ne kupuj ondak nista ako ne mozes da biras, jednostavnofaks wrote:jes majku mu kinesku. al ovde mi je na 4x10 fino radio posao. cenim da mu je to maximum kvalitetaal jbg,u ovom momentu ne mogu mnogo da biramSpoiler:
@Trooper
Dobar pokusaj ali vec je ubacen u porodicnu zaostavstinu, zajedno sa austro-ugarskim ormarom i Madonom sa Isusom (ulje na platnu).
@Faks
Nije, naravno. Daj boze zdravlja i nece ni biti. Po mom ukusu - najbolja glava na svetu, jedino nema dovoljno sirove snage (100W) da posluzi na bas velikoj bini. No, tu je SVT, njegov "sin".
http://imageshack.us/f/171/ampegfaca.jpg/
Dobar pokusaj ali vec je ubacen u porodicnu zaostavstinu, zajedno sa austro-ugarskim ormarom i Madonom sa Isusom (ulje na platnu).
@Faks
Nije, naravno. Daj boze zdravlja i nece ni biti. Po mom ukusu - najbolja glava na svetu, jedino nema dovoljno sirove snage (100W) da posluzi na bas velikoj bini. No, tu je SVT, njegov "sin".
http://imageshack.us/f/171/ampegfaca.jpg/
Kad vec pisem o glasnoci, ovaj "gospodin" ima 250 Vati i udara kao ova moderna pojacala od 500W. Tezak koliko i glasan.

Evo i Ampega:

Evo i Ampega:
skroz ti je transparentan taj ampeg... 
Dobar box! Šta je, petnaja?
2x12 ja mislim , gitarski je ovo box, otac malo svirao jutros da " produva " ampega posto se vrlo rijetko pali 
bese

bese

jeste,
un italiano vero

bese

jeste,
un italiano vero

Pitanje (vezano za ovu temu)
Jel probao neko nekad Peavey KB300? 1x15 black widow+horna, na talkbassu ih pozitivno pominju, imam neku kombinaciju da uzmem taj pivi (doduse u... koriscenom stanju, treba da se sredi par potova, kapice itd), pa ne znam dal vredi cemu. NIsam imao uslove da se ubodem i probam, i pitanje je da li cu imati pre kupovine
Jel probao neko nekad Peavey KB300? 1x15 black widow+horna, na talkbassu ih pozitivno pominju, imam neku kombinaciju da uzmem taj pivi (doduse u... koriscenom stanju, treba da se sredi par potova, kapice itd), pa ne znam dal vredi cemu. NIsam imao uslove da se ubodem i probam, i pitanje je da li cu imati pre kupovine