Rec je o Fender blues deluxe, nisam siguran ali ovo po svemu ne izgleda kao reissue. Na njima i pise reissue a na ovome ne

Kolika je realna cena za ovo ... daje ga za 350€. Fala :*
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
JBL 120f je zvucnik unutra kod mene.Baba Slim wrote:
EDIT: Ako se ne varam, ovo je kao Nemanjino pojacalo, samo sa stock zvucnikom (neka me neko ispravi)?
Ako je to slucaj, evo ti klip kako pojacalo otprilike radi sa Telcem i N.Sistemom (prva polovina klipa)...
http://www.youtube.com/watch?v=SmQJinfy ... ata_player
Aj nadji grozni kineski ac30 za te pare pa da te castim sa par litara rakije. AC15 mi je slabo za moje potrebe, ali nije los dil..djomla wrote:
Inace dvoumim se izmedju ovog i Vox ac15 cc1 za iste pare
Bluz deluks to vredi 600jura ako je u dobrom stanju. Mada kod nas je tesko prodati za pare sve preko 300evra, tako da...kapiram i zasto neki ljudi sustaju cene. U principu je dobar dil ako je ispravno u potpunosti. AC15 ne vredi toliko tj tih 500-600, recimo da vredi isto ko bluz junior.djomla wrote:Koliko realno vredi to pojacalo ako je sve u redu i sve radi)
Šta bi sa nedoumicom? Umirem od radoznalosti!!!djomla wrote:Pitanjce ... imam u ponudi jedno pojacalo
Rec je o Fender blues deluxe, nisam siguran ali ovo po svemu ne izgleda kao reissue. Na njima i pise reissue a na ovome neU odlicnom je stanju ..
Kolika je realna cena za ovo ... daje ga za 350€. Fala :*
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest