U tvom miksu, pored cinjenice da je (barem za moj ukus) vokal suvise tih, recimo da si otprilike ubo ambijent. Koliko sam cuo, uglavnom za taj efekat "matore ambijentalne produkcije" se koristi plate reverb. E sad probaj mozda malo da se igras sa parametrima - jaci ukupni mix reverba, krace trajanje, veci pre-delay time recimo.
U Black Keys, koliko cujem (na prvo slusanje jbg), nema dodatnog ambijenta osim nekog krupnog reverba koji je poprilicno tih ali ima dugo trajanje (Hall, recimo), a Gary Clark ima neku foru koju ne mogu potpuno da provalim na prvo slusanje. Ne bih rekao da je doubler.
Sto se echo-a tice, kapiram da se to sto ti ciljas postise "slapback" podesavanjima - jako nizak feedback (1 ponavaljanje uglavnom), veoma kratko vreme ponavljanja, i relativno jak ukupni mix efekta. Ne znam, tako se generalno taj efekat postize u gitarskoj primeni, pa probaj, mozda ti pomogne.
Sto se drajva na glasu tice - ne znam da li je moguce recimo provuci glas kroz neki plugin koji simulira neki lampaski preamp, pa recimo palo pojacati gain da izoblicenje dodje do izrazaja. Lupam, ne razumem se, da li to tako moze, ali nista te ne kosta da probas, ako je taj pristup izvodljiv.