Malo sam bio čavrljao sa Mikijem Ristićem iz Darkwooda na temu opreme koju je Bambi koristi:
Miki Ristic
Pravo da ti kazem, ne znam ni sam, ima i par overdrajvova, digitech slicer, moj stari ruski flendzer, bosov sint bas 5, imao je line 6 dilej, onaj zeleni, sada koristi neki drugi, mozda je i on digitech, nema korus, korus je sa pojacala, roland jazzchorus.
Pa da sastavim sve da bude jasno:
BOSS PW-10 WAH
DIGITECH Hardwire CM2 tubeoverdrive (ovo je verovatno jedan od tih "par OD",pošto ima 2 Hardvajera)
DIGITECH Hardwire DL8 Stereo Delay/Looper (ovo je drugi Hardvajer najverovatnije koji je zamenio Line6.)
BOSS SYB 5 (bas sint)- verovatnije je da za njega koristi exp pedalu jer je sjajan za swells...druga opcija je za Slicer,al korisnija je za Boss SYB.
BOSS Slicer SL-20 (Očigledno je da je Miki slučajno umesto Boss napisao Digitech Slicer)
MXR 116 Fullbore Metal Dist (Jedini znak pitanja...jer pomenuo je par OD,a ta pedala mi lici na ovu...ne jasno se vidi)
FLANGER ELEKTRONIKA FL-1 (Vintage pedala koju ne bih nikad pogodio da mi čovek nije kazao)...evo video klip za nju:
http://www.youtube.com/watch?v=p9RC2zBzR1s