Ste za malo svirke... ?

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

Post Reply
Rax13
MF veteran

Ste za malo svirke... ?

Post by Rax13 » 20 Jun 2008, 14:21

Razmishljam neshto... Mogli smo da uradimo/nadjemo neku zanimljivu podlogu i da (ko je zainteresovan) nasnimimo neshto na to, pa da posle glasamo za najboljeg...

'Oce li ko???

Rax13
MF veteran

Re: Ste za malo svirke... ?

Post by Rax13 » 20 Jun 2008, 14:22

E'o naleteo sam na ovu finu funky podlogu...

http://www.box.net/shared/0x0qtmikgs

Ko je zainteresovan, nek se javi ovdenak... :D

Naravno, najbitnije je da se svira i da se zezamo, a ovo glasanje je cisto fore radi... Ako niste za to, mozemo taj detalj i da izbacimo... :D

vbraca
vrabac

Post by vbraca » 20 Jun 2008, 14:43

Imam i ja jedan predlog.Sta kazete da neki basista nasnimi neku podlogu sa bubnjem i da ostavi svima mesta za solo ukljucujuci i sebi.

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 20 Jun 2008, 14:45

vbraca wrote:Imam i ja jedan predlog.Sta kazete da neki basista nasnimi neku podlogu sa bubnjem i da ostavi svima mesta za solo ukljucujuci i sebi.
Rax misli da svako snima posebno... Ali sam siguran da se slaze da ti (ili bilo ko) snimis neku podlogu pa da ostali snimaju preko.

Rax13
MF veteran

Post by Rax13 » 20 Jun 2008, 14:55

Moze naravno da neko uradi podlogu... Ali nisam mislio na "JAM" nego da svako snimi na celo, pa da posle kao glasamo...

Critical
PedoBear

Post by Critical » 20 Jun 2008, 15:06

Evo vam ideje,lepo napravite temu Mesecno Takmicenje bez nagrada (haha)
Znaci svaki mesec se takmicite/mo i onda se na kraju meseca glasa (a i ne mora)
Takodje mozete da stavite tipa: Em ,zanr rock/metal (naravno menjate zanr kad hocete, tipa mart je Rock, april Jazz ,i tonalitet menjate ,hahah,sve menjate,ahhahahh)

ETo,Pall Mall ,Mislite o tome :D

dejankuki
Ćale - moderator

Post by dejankuki » 20 Jun 2008, 15:22

Hmmmm, moram da kazem da me je Rax13 pretek'o...

Posto vec imamo neke oblike saradnje, podsecam na Reversov projekat... plus nesto sto ne znate.. jedan zajednicki projekat tri clana foruma... pa sam dosao na ideju. Samo sto sam to hteo da obnarodujem kada to bude zavrseno... ali me je eto, Rax pretek'o, pa cu sad da kazem...

Elem, ja sam hteo da se napravi nesto tako ALI...

Mnogi od nas imaju neku ideju, neki riff neki aranzman ili bilo sta sto nije kompletno...

E sad, isti ti mozda nemaju ideju kako dalje, nemaju vremena da zavrse zapoceto... ili jednostavno ne sviraju neki drugi instrument... na kraju, mozda u bendu sa kojim rade, nece da se zainteresuju za tu pesmu....
Dakle takve stvari da okace ovde, to na cemu su poceli, a onda da se javljaju ljudi i da to bude jedna

ONLINE saradnja... na bilo koji nacin.

NPR, ja sam smislio riff, ali ne znam kako dalje, sta dalje... uskoci clan XXX i ponudi nastavak... neko treci napravi bubnjeve,... hvala bogu, na forumu imamo i basiste, neki basista to odsvira... klavijaturisti ponude njihov udeo ili jednostavno se zatazi pomoc nekog klavijaturiste.. dace bog i pevanje, tj pevace/ce imamo na forumu za tekst ako ima...

ma da li merazumete..?

jednostavno da se do kraja dodje jednom online saradnjom i da sve to u neku ruku bude

MF PROJEKAT.

Da se po zavrsetku numere stavljaju u posebnu temu i da se lepo napise ko je sve radeo na toj i toj pesmi/numeri/stvarki...

Ne mora to da bude obaveza ali moze da bude .."ajd da probam i ja"

Svestan sam da mnogi imaju svoje bendove... ali mali izlet van bendova valjda moze da se napravi i da se nesto zapoceto zavrsi i dovede do kraja...

Eto to je neka moja ideja...

Znaci od pocetka do kraja saradnja NA forumu i SA foruma...

Ko je za ovu ideju...?
Last edited by dejankuki on 20 Jun 2008, 15:29, edited 1 time in total.

Critical
PedoBear

Post by Critical » 20 Jun 2008, 15:25

Ko je za ovu ideju...?
Znas da jesam :mrgreen:

Rax13
MF veteran

Post by Rax13 » 20 Jun 2008, 15:36

Super ideja!!! A evo moze i ovo shto sam ja predlozio za sada, pa cemo posle videti. Znaci Deki, kad neko smisli neshto, nek' odma' kaci na forum, pa onda ostali mogu da dopune to i dodaju neshto svoje...

KnightOfDoom
Site Admin

Post by KnightOfDoom » 20 Jun 2008, 15:58

A ovo ide u "vasi radovi" posto realno nema veze sa radom foruma i ne vidim razlog zasto bi stajalo u "predlozi i pitanja".

Rax13
MF veteran

Post by Rax13 » 20 Jun 2008, 16:14

Post Reply