ljubi te tajko
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
jbg, ja i ti smo imali te magnete, ali neko ko je negde nesto procitao zna bolje...Trooper wrote:Inf magneti za hajgejn odradjuju posao DALEKO bolje od stock keramickih singlova (znam iz prve ruke, menjao sam bas to na jeftinoj gitari, imao sam ibanezov magnet viska). Naravno, nije razlika kao izmedju stock hambakera i brendiranog, ali je i dalje MNOGO bolji zvuk za bilo kakvu mjetal primenu.
jbg, zeznuh se...Kristijan wrote:А ја стварно не знам зашто једноставно не игноришете attention whores.
Pa nema matori ovde nikakvih cura ili je meni promaklo?!? Kakve sad kurave , gde?Kristijan wrote:А ја стварно не знам зашто једноставно не игноришете attention whores....
Ja nisam rekao da ne stavi INF a da stavi singlove, nego sam samo komentarisao INF kao najgori moguci izbor hambakera....Sto ne znaci da sam rekao da kupi i stav fender noizles singlove...Trooper wrote:Inf magneti za hajgejn odradjuju posao DALEKO bolje od stock keramickih singlova (znam iz prve ruke, menjao sam bas to na jeftinoj gitari, imao sam ibanezov magnet viska). Naravno, nije razlika kao izmedju stock hambakera i brendiranog, ali je i dalje MNOGO bolji zvuk za bilo kakvu mjetal primenu.
IMHO, ja bi na tvom mestu kupio onaj Dr Boogie sa oglasa za 60e, okacio je covek i slike iznutrica, sve je pedantno odradjeno. A za mjetal ubija, drugari su sa mojim bugijem snimali pesme za album bez ikakvih problema
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest