Знао сам, чим је Андреј поменуо ту кобилицу - све ми је било јасно
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Знао сам, чим је Андреј поменуо ту кобилицу - све ми је било јасно
Ova kobilica mi deluje toliko dobro da vredi praviti gitaru oko nje.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Napravi ovo:Funkomat wrote:Ova kobilica mi deluje toliko dobro da vredi praviti gitaru oko nje.
Telemaster mi je prelep (iako ne verujem da cu se skoro, ako ikad, vracati na singlove) ali necu za sad nista da planiram. 
Telemasteer 
- Dersu Uzala
Ja imo nesto ovako pre cetvrt veka.Funkomat wrote:
Sad moram da pravim novu gitaru

e, imam i ja tu sa fine tune, extra je. Gledao sam i ovu Funkomatovu nekad da kupim i super je, samo ne volim one inbuse za podesavanje visine. Grebu ruku ako je naslanjas tu, i zapune se strokom pa korodiraju.
Ova najnovija mi deluje interesantno, samo da nisu napravili sedla od glupog graphtech materijala bilo bi totalni win

Ova najnovija mi deluje interesantno, samo da nisu napravili sedla od glupog graphtech materijala bilo bi totalni win

-
Destisthebest
Ovo ti je Schaller Hannes kobilica sa ugradjenim piezzo pick-upom a postoje i ostale boje
http://gitarrenstege.de/hp419862/Gitarr ... agship.htm
- mislim_stvarno
ne mora da znaci da ima piezzo, imaju i bez toga
inace, meni su do jaja hipshot bridgevi

ja volim te imbuse, meni to prija, i mogu da se pocesembancika wrote:...samo ne volim one inbuse za podesavanje visine. Grebu ruku ako je naslanjas tu...
inace, meni su do jaja hipshot bridgevi

sve su od graphtech materijala koliko znam, bez obzira na piezo. Samo se menja boja osnove, a sedla su od ovog crnog plastikolikog materijala. Mozda gresim, ali sve slike na sajtu su takve.Destisthebest wrote:Ovo ti je Schaller Hannes kobilica sa ugradjenim piezzo pick-upom a postoje i ostale boje
Btw, nemam fotku (stavicu veceras), ali napokon sam instalirao magnete koje mi je namotao Tom Brantley (radio je kod Lindy Fralin, Mojo Tone...). Porucio sam kod njega par buckera za brown-ish, EVH-ish tip zvuka. Izuvaju kako rade. Najslabiji su magneti koje imam ako gledamo output, ali to je u ovom slucaju dobra stvar. Imaju fenomalnu cistocu. Vrlo su bright, otprilike kao mix 80% PAF magneta i 20% strata. Harmonici se lako dobijaju i na bridge i na neck. Fenomenalno se uklapaju sa nekim hotrod marshall zvukom. Planirao sam tu gitaru da prodam, ali sad vec nisam siguran
Inace, oba su negde oko 9K, bridge malo jaci. Asimetricno motani oko 5K i 4K. Ne znam koji je magnet stavio, pitacu ga. Stavicu uskoro i sliku i neki zvucic.

Stigo. Mint jbt.
Prvih par sati zabave proslo, sutra sa ostatkom board-a mada realno jedino razumno je ko cika Bill odje
[youtube]NcQtZeNSyY4&noredirect=1[/youtube]
cestitke matori 
- Reckoner78
Svaka čas'!
Moja potajna želja....jednog dana ...
Cestitke!
Neka te zaobidju svi DL4-related-problemi o kojima se toliko prica.