Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Hehe pazi gasujem ja već neko vreme, al ipak kod mene razum preovladava; čitaj : za sviranje u lokalnom bendu mi sjajno ,al sjajno radi i moj Apollo Les Paul, i ko god je imao prilike da proba ili čuje bio je prezadovoljan tonom koji iz njega izlazi (na Frontmanu 212, da ne mislite da je neko bauk pojačalo). Tako da sam siguran da će me ovo i više nego zadovoljiti, strat-tone-wise .nemanjavelimirovic wrote:Nek kupi coek cv, fino to radi, ali poenta je laka preprodaja. Posle zameni za mim strata i nakon toga dolazi u stadijum gas-a gde ne nalazi resenje par godina i na kraju napravi sebi djitru kod nekoga i to je to. Razvojni put svakog gitarosha.(K)Amin.![]()
Na oba snimka je baš TAJ komad koji je na oglasima.Reckoner78 wrote:Što će reći, ni na jednom nije ovaj CV, al ok , nadam se da će moj čovek stići u toku dana da ode i isproba dati komad..
Haha sad mi čovek kaže da si ga TI snimioguv'nor wrote:Na oba snimka je baš TAJ komad koji je na oglasima.Reckoner78 wrote:Što će reći, ni na jednom nije ovaj CV, al ok , nadam se da će moj čovek stići u toku dana da ode i isproba dati komad..
Funkomat wrote:svakog pametnog!
Нису ништа лошије од разних других јефтиних копија. Мој пријатељ има такву тамбуру, само у некој свјетлуцавој фарби, свируцкао сам повремено на тој гитари последњих двадесетак година, и то је оно... Сквајер од шперке и слична ортопедска помагала. Није за бацање, није ни за неко озбиљно капирање. Ради пристојно, али је не бих поредио са класик вајбом.guv'nor wrote:Te Maye nisu nikada bili dobri instrumenti, IMO.
Kill surf city wrote:Funkomat wrote:svakog pametnog!
Ko nema custom™ djitru, ne treba ni da svira zivi .
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest