WAH
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Rocket Roll
Re: WAH
"Gde god neka pedala plače, ja sam tu..."
Donesi da ti zamenim prekidač, to je najlakše. Ako bi probao sam - treba da odvojiš taj flac kabl od pločice na prekidaču, da ga polako "raslojiš" (prosečeš tako da se svaka od šest žica razdvoji) ali da nekako ne ogoliš žičice skroz, i da onda povežeš na novi prekidač.
Caka je u tome da izvališ koja žičica ide gde, a to moraš unimerom da proveriš pre nego odvojiš kabl i da zabeležiš na žičicama.
Donesi da ti zamenim prekidač, to je najlakše. Ako bi probao sam - treba da odvojiš taj flac kabl od pločice na prekidaču, da ga polako "raslojiš" (prosečeš tako da se svaka od šest žica razdvoji) ali da nekako ne ogoliš žičice skroz, i da onda povežeš na novi prekidač.
Caka je u tome da izvališ koja žičica ide gde, a to moraš unimerom da proveriš pre nego odvojiš kabl i da zabeležiš na žičicama.
nista,zovem te,taman da se dogovorimo oko onog svega,samo jos reci dal' da kupujem svic i koji i dje?
ovo pitam da npr sjutra ako se nekomdesi isti kvar a mozda nema varijantu da ga ti spasavas,da zna sta da radi.
edit:i da,jel' bolje,kad vec ovo radimo,da uradimo i true bypass mod?
ovo pitam da npr sjutra ako se nekomdesi isti kvar a mozda nema varijantu da ga ti spasavas,da zna sta da radi.
edit:i da,jel' bolje,kad vec ovo radimo,da uradimo i true bypass mod?
- Rocket Roll
DPDT (šestopinski) u Kanibalu sa Novog Beograda ili u MG Electronicu iz Niša.umart wrote:...dal' da kupujem svic i koji i dje?
Taj wah je već iz fabrike izašao sa true bypassom (vidiš po tome što ima Carlin šestopinski prekidač). Kad se zameni prekidačem koji je takođe šestopinski - sreča, sreča, rados.umart wrote:jel' bolje,kad vec ovo radimo,da uradimo i true bypass mod?
- Rocket Roll
Jel probao neko http://www.goranguitars.com/index.php?o ... &Itemid=14 od proslog puta kad sam pitao?
-
Jok, zvao sam ga da se dogovorimo oko probanja pre nedelju dve, ali reche da nema ni jedan trenutno napravljen i da ce biti tek u februaru, mozhda...
I mene zanima da li ga je neko probao i kako zvuchi ?
I mene zanima da li ga je neko probao i kako zvuchi ?
- sirac-šunka
- vragolan
Koliko para može da se dobije za Morley Steve Vai Bad Horsie Wah? Stanje odlično.
Ono da se proda za maks mesec dana, da ne stoji godinu ili dve na oglasima...
Ono da se proda za maks mesec dana, da ne stoji godinu ili dve na oglasima...

- sirac-šunka
- vragolan
That was answer I was looking for!
Fala Marko Jeliću.
Btw, DPDT sam našao u Nišu u ProElctronic-u za 200 kinte (mada ga trenutno nema na stanju), dok je MG-u 420
.
Ima i jedan lik na pijaci prodaje po istoj ceni, a ima i umanjenu verziju, dakle takav svič samo bukvalno umanjen za jedno 40-50% i košta svega 60 kinti... ako nekome znače ove informacije, mada bi realno trebalo da idu u neki drugi topic...

Fala Marko Jeliću.
Btw, DPDT sam našao u Nišu u ProElctronic-u za 200 kinte (mada ga trenutno nema na stanju), dok je MG-u 420

Ima i jedan lik na pijaci prodaje po istoj ceni, a ima i umanjenu verziju, dakle takav svič samo bukvalno umanjen za jedno 40-50% i košta svega 60 kinti... ako nekome znače ove informacije, mada bi realno trebalo da idu u neki drugi topic...

- sirac-šunka
- vragolan
Aj ću ti kupim u subotu edan, pa ti pošaljem da probaš