mislim_stvarno wrote:glavni arhivator svira strata!
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Reckoner78
Re: Oprema Koju Imate
Varijanta 1, uzmeš onaj fensi Gibsonov sprejić za te stvari, kompatibilan sa nitro finišom.guv'nor wrote:...a ja nikako ne mogu skroz da skinem sve svoje otiske samo krpicom i vlažnim dahom...
Varijanta 2, ako radi to veoma veoma retko može da prođe, daleko od idealne, ali bar jednostavna: u relativno dosta vode rastvoriš malo bebi sapuna, da bude jako blag rastvor. Na krpicu malkice staviš, pa na gitaru, samo na par mesta gde su tragovi katastrofalni, al odma da je spremna suva krpa da odmah obrišeš (tim brisanjem suvom krpom se usput odmasti i dosta toga okolo). Verovatno će se neko zgroziti na ovaj postupak, ali ja kada sam popi**eo od fleka na Gibsonu, ovako sam ih zaista skinuo, a pre toga sam probao neke fensi gtr krpice pa ništa.. Posle sam prešao na varijantu 1, ali nisam previše siguran ni da je to manje invazivno nego ovo sa sapunom.
- Dersu Uzala
Nisi najgrdji, ja kad popizdim brisem vrat (doduse nije lakiran samo waxed) sa onom najfinijom celicnom vunicom. Skine (tudju) prljavstinu (od ovih sto jedu burek i sviraju moju djitru) samotako. Nisam jos skinuo wax kompletno tako da ima dana, plasim se jednog dana da ne dodjem do sipke ozgo. 
Samo ti zeki, ali na meni je posle svirke sve k'o da sam izašao iz bazena...Dersu Uzala wrote: Znaci jeo si burek oboma rukama istovremeno vezbajuci two-handed tapping tehnike

Da citiram Samboru:"Aj'm ej big šveter."
Hvala Komile, ću probam pa javljam. Čitajući na par strana sam skapirao da ni ti preparati za gitare nisu baš najsrećnije rešenje, kao što i sam kažeš, ali sa obzirom da Gibson na sve meće nitro kapiram da su njihovi najblaži...
- mislim_stvarno

rifreshovao sam izgled gitare
i jedan femili shot

Me gusta. Volim takvu zelenu. Sad da swirlujes ovu drugu. 
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
I done it

Izgleda skoro identicno kao moj GFS stimer. Doduse GFS ih vise ne drzi, sad imaju neku novu verzijunemanjavelimirovic wrote:fZone pedal shtimer. Mitro's, 4000dindzi nov. Pa ko hoce eto ima tamo.![]()
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
da ima ih pod raznim imenima istih! Ali opet i tamo je 44 dolara, dok dodje 'vamo, to je mislim skuplje od ovoga sto ima odma u radnji.

Ma da, nas je izaslo cini mi se oko 50e po glavi stanovnika. Super je ovo stimer, samo su se vratanca za bateriju raspala al nije smak sveta. Sve preporuke (i da, mnogo je svetao, kao reflektor u odnosu na npr tu2/polityne)

odlican drajv
Odlično matora, da ga gaziš s uživanjem!
Iz te stare serije nisam probao samo Bluesbreaker-a, ali Drivemaster, Shredmaster i Guv'nor rade savršeno (Engleska ili Koreja, isti tuks).
Iz te stare serije nisam probao samo Bluesbreaker-a, ali Drivemaster, Shredmaster i Guv'nor rade savršeno (Engleska ili Koreja, isti tuks).
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Cestitke brate! Sad kad krenesh da shredujesh http://youtu.be/VHIxxH7_g9U?t=7m7s
Zezam se. Super su marshalli svi ti matori.
Cestitke! Jel si u NS, ban'o bi to da probam?
Au.nemanjavelimirovic wrote:Cestitke brate! Sad kad krenesh da shredujesh http://youtu.be/VHIxxH7_g9U?t=7m7s![]()
![]()