Novi Sad, oduzimanje pojačala, efekta, opreme

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Reckoner78

Re: Novi Sad, oduzimanje pojačala, efekta, opreme

Post by Reckoner78 » 19 Nov 2013, 21:52

Slušah o ovome na radiju b92 juče na putu do posla, pola sata su se sprdali sa tom policijskom akcijom ona dvojica na mentalnom razgibavanju....

Podrška protestu! :metal:

nesharm

Post by nesharm » 20 Nov 2013, 00:32

Policija moze da izjavljuje sta god, sud to presudjuje.

Trooper
Urednik

Post by Trooper » 20 Nov 2013, 00:44

Samo u Srbiji medju sljivama.... Tuga jedna

Midnight Rider

Post by Midnight Rider » 20 Nov 2013, 19:46

Ovde me nista ne iznenadjuje...sve me podseca na Nadrealiste- nagradno otimanje:
http://www.youtube.com/watch?v=hZ3db4IFchE

mateuspoz

Post by mateuspoz » 22 Nov 2013, 11:47

Debilno je kada frustrirani političari zašilje pod izgovorom da "uvedu" u red mlade...takođe, ne mislim ništa dobro o jednom delu noćnog Beograda (N.Sada) koji je postao turistička meka za mnoge EU turiste plićeg džepa na sličan način kako su se naši sada sredovečni (stari) hvalili kako su po Istočnoj Evropi "harali" za sitne novce...

Dobro bi bilo kada bi se vikend provod pomerio za 1- 2 sata ranije ali to je proces koji zahteva vreme...

Nakon 5. oktobra 2000. bio sam u poziciji da o nekim stvarima odlučujem u svom gradu, razmišljao sam o nekim merama koje bi "pomerile" radno vreme, na sugestiju načelnika policije odustao sam od takvog predloga zato što smo smatrali da je bolje da ljudi izlaze u blizini svoje kuće nego da odlaze u okolna mesta i upadaju u riskantne situacije u saobraćaju.

Kao vlasnik lokala koji organizuje svirke pokušavao sam da program počne malo ranije ali to publika jednostavno nije prihvatila tako da kod mene svirka vikendom počinje u 11 a završava se u 2. To nije vreme za stariju publiku a moja želja je bila da izvučem svoje vršnjake da ponekad izađu. Oni mi se žale da je za njih 11-2 vrlo kasno...

Sa komunalnom policijom nemam problema kada se sve završi u 2, tada isključujemo sve a za šankom se pije putničko...

Kada ja sviram sa svojim bendovima na drugim mestima, moram da priznam da se uvek prekine kada je najslađe, jbg...

fattwang

Post by fattwang » 22 Nov 2013, 13:18

Za vreme bombardovanja, svi su izlazili u četiri ili pet popodne. Kafane su bile pune, bilo je i svirki. U sedam je bio fajront, pre šizele.

Post Reply